La presentació de Xavi, el 8 de novembre i oberta al públic

La presentació de Xavi, el 8 de novembre i oberta al públic

Els aficionats culers ja poden aconseguir les seves entrades per a les grades del Camp Nou, que s'obriran a les 11.30 hores

El dilluns dia 8 de novembre, a partir de les 13.00 hores, tindrà lloc la presentació del nou tècnic del primer equip del FC Barcelona, Xavi Hernández, en un acte obert al públic al Camp Nou. Posteriorment, Xavi Hernández atendrà els mitjans de comunicació en una compareixença a la sala de premsa Ricard Maxenchs.

Els socis i aficionats que vulguin assistir a la presentació poden aconseguir a partir d'avui les seves entrades, un màxim de 6 per persona, a través d'aquest enllaç o a les taquilles del Boulevard entre les 10 i les 17 hores, d'aquest dissabte 6 de novembre; entre les 10 hores i les 14.30 hores, del diumenge 7 de novembre; i a partir de les 10 hores el mateix dilluns 8 de novembre. 

L'acte es podrà seguir arreu del món través de Barça TV a través de la TDT, a Barça TV+ arreu del món i també als canals digitals oficials del FC Barcelona, a partir de les 12.30 hores. A partir de les 12.30 hores, Barça TV+ emetrà un programa especial amb la presència de Xavi Hernández des del Camp Nou. 

La presentació de Xavi Hernández com a nou tècnic blaugrana tindrà el següent programa:

  • A les 11.30 hores, obertura de portes del Camp Nou.
  • A les 13.00 hores, inici de la presentació de Xavi Hernández com a nou tècnic del FC Barcelona al terreny de joc del Camp Nou en un acte obert al públic.
  • A les 13.30 hores, roda de premsa de Xavi Hernández com a nou tècnic del FC Barcelona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut