Xavi:

Xavi: "Torno al Club de la meva vida"

El nou tècnic blaugrana s'ha mostrat molt content de tornar al Barça i s'ha dirigit a tota la família culer en una publicació a les seves xarxes socials

"Culers, TORNO A CASA". Amb aquesta frase Xavi Hernández s'ha dirigit a la família del Barça a través de les seves xarxes socials després d'anunciar-se que es converteix en el nou tècnic blaugrana.

Una publicació en la qual Xavi es mostra content i conscient de la dificultat del moment, però amb moltes ganes d'assolir el repte: "No puc descriure amb paraules l'emoció que sento per tornar a defensar aquest escut que porto al meu cor, per tornar com vibra el Camp Nou des de dins i tornar a escoltar els crits d'ànim d'aquesta gran afició".

Il·lusió, ganes de treballar i entrega són els conceptes que es desprenen de Xavi d'aquesta publicació i en la qual agraeix al Club "tornar a confiar en mi i a tots els aficionats que van creure que havia d'assumir aquest paper tan important".

Cal recordar que l'acord del Club amb Xavi és pel que queda d’aquesta temporada i dues més i està previst que Xavi Hernández arribi aquest cap de setmana a Barcelona i que el dilluns 8 de novembre al migdia se celebri la seva presentació com a nou tècnic del primer equip del FC Barcelona en un acte obert al públic al Camp Nou.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut