Olimpia Milan - Barça: S'escapa la primera plaça (75-70)
Ofert per

Olimpia Milan - Barça: S'escapa la primera plaça (75-70)

Els culers es queden a mitja remuntada i perden per segon partit consecutiu a Europa

No ha pogut ser. El Barça ha perdut la primera posició de l'Eurolliga al parquet de l'Olimpia Milan (75-70). D'aquesta manera, els culers han encadenat la segona derrota consecutiva europea. Tot i la reacció en el darrer quart, els de Saras no han amarrat el triomf contra els italians, que havien portat el control del matx des del principi. 

Els italians porten el compàs... 

Un inici advers. El Barça s'ha despertat al Mediolanum Forum amb una diferència de menys set. Jokubaitis, Kuric i Oriola han virat la tendència erràtica barcelonista per apropar-se en l'electrònic: 32-29. Un atansament que ha coincidit amb l'augment de les prestacions defensives, però que no ha catapultat els de Saras. Perquè l'Armani Milan ha contingut els visitants: 42-34. 

A la represa, Niko Mirotic ha dinamitat les unitats blaugranes, aturades per l'empenta dels de Messina. Enèrgics i dominadors del ritme del partit i del lluminós, que ha reflectit un avantatge incontrarestable: 52-41. Un +13 que ha presenciat la falta d'encert del Barça. Espès també en la circulació i la generació de tirs davant la concentrada rereguarda milanesa.  

... fins a la victòria final tot i la reacció culer

Un sensacional parcial de 0-14 porpra ha obert i continuat el decisiu quart. En conseqüència, les distàncies locals s'han esfumat i han aparegut els avantatges visitants: 63-65. Amb un Hayes-Davis inspirat, els culers s'han desmarcat d'un Milà sense arguments ofensius, però resistit a deixar escapar un triomf que s'albirava. I certificat amb uns darrers instants d'anotació fluida:  75-70. 

Sense temps per a lamentacions, el diumenge 7 de novembre (12.30 hores), el Barça es desplaça a la pista del Monbus Obradoiro. Un partit de Lliga Endesa on els culers voldran reprendre la ratxa triomfal en el torneig domèstic. 

FITXA DEL PARTIT 

Olimpia Milan, 75
Barça, 70

Olimpia Milan: Melli (5), Hall (16), Shields (11), Hines (5) i Datome (17) -cinc inicial- Grant (-), Sergio Rodríguez (6), Tarczewski (2), Ricci (-), Mitoglou (11) i Daniels (2)
Barça: Calathes (9), Higgins (5), Hayes-Davis (10), Mirotic (10) i Sanli (4) -cinc inicial- Davies (12), Sergi Martínez (-), Smits (2), Oriola (4), Laprovittola (-), Kuric (9) i Jokubaitis (5)

Parcials: 28-21; 14-13 // 19-15; 14-21

Àrbitres: Ilija Belosevic, Milan Nedovic i Tomasz Trawicki

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut