Mariona renova fins al 2024

Mariona renova fins al 2024

L’atacant del Barça Femení ha segellat la seva continuïtat per dues temporades més davant la presència del president Joan Laporta

Mariona Caldentey ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny de 2024. L’atacant, que acabava la seva vinculació amb el club a final de temporada, ha segellat la seva continuïtat dos anys més aquest dijous a la tarda al costat del president Joan Laporta i del directiu Xavier Puig, al despatx de presidència del Camp Nou.

Tot i només tenir 25 anys, Mariona és una de les indiscutibles referents del Barça i el seu creixement ha anat de la mà del de l’equip. Hi va arribar el 2014, amb només 18, procedent del Collerense. Des de llavors, s’ha convertit en la setena futbolista amb més partits de la història culer (211) i la cinquena amb més gols oficials (79). Alguns d’ells icònics, com el de la tornada de les semifinals de Champions contra el Bayern (2019) i l’agònic de la final de Copa en la temporada anterior (2018).

La balear, també fixa a la selecció espanyola, té una visió de joc i una tècnica privilegiades i ha demostrat una gran polivalència en jugar en qualsevol de les tres posicions d’atac o fins i tot d’interior. 

Les valoracions de Mariona

“Quan ets feliç a un lloc i tens una oportunitat d’estar al Barça, la decisió es pren sola. Tenia molt clar que aquí és on vull estar i avui és un dia feliç”.

“Em sento com a casa i això ha canviat molt, de quan vaig firmar el primer contracte a la renovació d’avui. Tan de bo aquest camí junts duri molts anys”.

“Hem creat un grup i un equip en el que realment gaudeixo i crec que fem gaudir a la gent. Són uns anys que hem d’aprofitar”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut