Coneixent Montserrat

Coneixent Montserrat

Jugadors i tècnics culers han pujat a Sant Jeroni en un jornada física diferent

Tot i no tenir tot l’equip a Barcelona atès als compromisos internacionals de nou dels seus 16 components, el Barça no ha parat aquests dies. Carlos Ortega i el seu equip han preparat una jornada d’entrenament molt diferent a l’habitual. 

L’equip ha deixat per un dia el parquet de la pista d’handbol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i s’ha traslladat fins la muntanya de Montserrat on els blaugranes han començat una jornada atípica quan han pujat al Funicular i han arribat als peus del temple. 

D’allà, els components blaugranes han iniciat una caminat fins arribar a Sant Jeroni després d’una hora llarga de pujada fins el cim de la muntanya. Un cop arribats a dalt, els jugadors han pogut reposar forces esmorzant una miqueta i descansar abans de tornar a baixar en direcció al Monestir on han tingut la possibilitat de visitar l'interior de la Basílica de Montserrat. 

Dijous, doble sessió física

Dijous, els jugadors blaugranes tindran una sessió doble d’entrenaments físics de nou a la Ciutat Esportiva on seguiran amb la preparació física de recuperació per afrontar aquest segon tram de la temporada abans que arribi l’aturada per l’Europeu de seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut