Els nois es retroben amb la victòria

Tot i començar amb dubtes es refan i acaben guanyant per 3-0.

El primer set començava ajustat tant per als locals i visitants on els encerts i errors de tots dos equips han definit el transcurs del set decantant-se a favor dels blaugranes per la mínima (29-27) un doble canvi en Barça de col·locador i oposat amb tanteig 17-19 ha estat clau per a desencallar les contínues igualades en el marcador i sota la batuta d'un jove Ignasi Sanchis els jugadors culés han anat agafant forma.

Bon inici de 2n set dels blaugranes on l'encert en el servei i el treball en KII ha estat clau per a mantenir la distància en el marcador i obligava a demanar dos temps 9-15 i 14-22 amb el segon temps dels visitants per a poder parar la ratxa dels cules. L'error de servei per part dels visitants permet als blaugranes adjudicar-se el segon set 25-15.

Bona arrencada del tercer set amb marcador 15-10, l'encert en atac dels locals i els errors en defensa dels balears permetien augmentar la diferència en el marcador amb un temps mort amb 14-23 dels visitants l'entrenador intenta tallar la inèrcia blaugrana i així poder començar el tercer set més ordenats.

La distribució de joc del jove júnior Ignasi Sanchis permet punt a punt sumar el marcador i adjudicar-se el tercer set i definitiu amb poca oposició per part de l'equip visitant i així sumar 3 punts a casa importants en la classificació per a no desenganxar-se de les primeres posicions amb un partit menys.

Un altre triomf del Barça CVB per prolongar el gran inici de Lliga

La previsió d'un partit igualat entre dos equips en bones dinàmiques es va complir al  Poliesportiu La Marina. El Barça CVB i Arenal Emeve van oferir un partit canviant, disputat i amb màxima emoció fins al final, on l'equip blaugrana va exhibir novament fortalesa en els moments definitius.

El partit va començar amb un intercanvi de punts permanents, el Barça liderava lleugerament el marcador fins al punt 18, però l'Arenal Emeve aprofitava al màxim la connexió per construir atacs molt ràpids entre la col·locadora Yael Castiglione i la central Darlevis Mosquera que perforarien la defensa local . D'aquesta manera capgiraven el marcador i el set se n'anava cap a Lugo per 22-25.

El Barça lluny d'acusar el cop va sortir a per totes, va millorar les prestacions en totes les facetes i amb una immensa Bea Novoa, va agafar una gran diferència de punts per emportar-se el segon parcial per 25-14.

Al tercer es van invertir els rols: les gallegues tornaven fortes al partit, amb Camino i Fernandez castigant des de les ales i Mosquera ja es convertia en un malson per a la defensa local. Mentrestant, les blaugrana tenien moltes dificultats per rotar i l'Emeve aconseguia llavors imposar-se per 15-25.

Al quart set s'estabilitza el joc local. El Barça es ficava una altra vegada al partit amb bones defenses de Rosa Mesquida, i amb una Valentina Galiano que trobava l'enganxada de Mireia Orozco i sobretot una molt entonada Julieta Cervini. Bea Novoa no només continuava sumant amb el seu atac des de les bandes sinó que també atiava des del servei i el set es quedava a casa per 25-20 forçant el partit al tiebreak.

Les blaugranes van arrencar el cinquè set amb molta energia i agafant diferències que semblaven insalvables per a l'Emeve (10/4 – 12/5). Però les de Lugo no son un equip que es rendeixi i fent gala de gran coratge retallava diferències i va posar una nota més d'emoció. No obstant, el Barça va saber jugar els punts finals, guanyar per 15-11 i sumar una meritòria remuntada.