Aprofiten un bon inici de partit

El Barça CBS sentencia el partit en un molt bon primer quart.

Un parcial 16-0 en el primer acte va fer que les blaugranes agafessin aire en un partit que es preveia molt disputat, ja que al Barça CBS i al Manuela RACA els separava una victòria en la classificació. Les jugadores dirigides per Isaac Fernández van aprofitar la determinació d'Abbie Wolf i Claudia Calvelo amb vuit i set punts respectivament, que empenyien l'equip a fer la bretxa en el marcador més àmplia i  tancaven el primer quart amb un 21-4 en el Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro.

Un triple de Mungo obria un segon acte en el qual les nassarites començaven a entrar en el partit. El Manuela RACA amb cistelles de Forat, Benet i Mungo endossava un parcial 5-9 en els primers minuts. Malgrat els continus intents del Manuela Fundación RACA per acostar-se en el marcador, el Barça CBS no abaixava el seu ritme d'anotació i marxava al descans amb 12 punts d'avantatge (32-20).

El conjunt col·legial començava el segon temps tractant de retallar distàncies amb un parcial 3-9, però les blaugranes, amb cistelles de Marta Canella i Julia Rueda mantenien el seu avantatge. Quan semblava que les granadines s'acostaven en el resultat (39-31), dues pèrdues de pilota i un triple de Deva Bermejo, molt activa en aquest quart, tornaven a posar el Barça CBS a 15 punts. En l'últim minut, un triple de Forat i una cistella d'Arrojo en una gran jugada col·lectiva deixaven el marcador 47-36.

Tot i el mal inici de l'últim quart de les blaugranes amb un parcial 4-8 en pocs minuts, que acostava l'equip nassarita en el marcador (51-44), les locals tancaven el partit amb un altre parcial 9-1 que sentenciava el partit. El marcador final reflectia un 62-45 tancat amb 3 tirs lliures del Barça CBS.

La pròxima jornada l'equip blaugrana es desplaça a Zamora per a jugar un partit molt important contra un rival directe en la lluita per la zona alta de la classificació el pròxim 6 de novembre a les 20.00 h al Pavelló Municipal Angel Nieto.