Dynamo Kiev – Juvenil A: Cruel desenllaç (4-1)

Els culers perden un partit marcat per l'expulsió d'Ilias a la primera part quan el duel estava empatat, i se situen tercers amb quatre punts

Dura derrota blaugrana a Kíev. El Juvenil A ha perdut davant el Dinamo (4-1) en un partit condicionat per l'expulsió d'Ilias a la primera part, quan el resultat era d'empat a un. Amb un jugador més, els locals han superat als culers a la segona part, i deixen al Barça tercer amb quatre punts.

Inici disputat

La primera meitat ha estat força igualada, i malgrat que els ucraïnesos s'han avançat ràpidament mitjançant Samba Diallo (1-0, min. 2), amb un bon xut creuat, els blaugrana han sabut reaccionar. Dues bones ocasions d'Ilias serien el preludi del gol de l'empat: Gran passada de Txus Alba a l’espai i Juanda, des de dins l’àrea, supera Neshcheret en l’un contra un (1-1, min. 36).

El gol donava el premi a la insistència culer, però tot seguit arribaria l'acció que marcaria el desenllaç del partit. Ilias Akhomach, que ja tenia targeta groga, ha vist la segona targeta, molt rigorosa, per una falta després d’una relliscada al mig del camp. Així doncs, el Barça s'ha quedat amb un menys als 41 minuts de joc, i a més, just abans del descans arribaria un nou gol local: Popov, amb una rematada de cap, situava el 2-1 (min. 45).

La inferioritat numèrica condemna els culers

Ja a la segona part, el Juvenil A ha intentat reaccionar, però s'ha trobat amb un Dinamo ben ordenat, aprofitant la superioritat numèrica. A més, el partit s'ha posat encara més costa amunt quan Diachuk, amb una rematada de cap al segon pal, ha anotat el tercer (3-1, min. 66). Malgrat l'intent de reacció culer, el Dinamo ha estat més encertat en atac i ha acabat fent el 4-1 (min. 82) definitiu, obra de Samba.

Finalment, dura derrota blaugrana a Kíev que complica les opcions de classificació, quedant tercer amb quatre punts. Els culers hauran de guanyar els dos partits restants davant Benfica i Bayern, i esperar que el Benfica perdi davant el Dinamo.

Dinamo Kíev, 4
Juvenil A, 1

Dinamo Kíev: Nescheret, Benediuk, Bol, Diachuk, Vivcharenko, Tsarenko (Skripnik, min. 92), Brazhko, Yatsyk, Voloshyn (Malysh, min. 89), Popov (Horbach, min. 92), Diallo (El Khamlichi, min. 84).
Juvenil A: Rafús, Juanola (Pedrola, min. 56), Almeida (Valle, min. 73), Riad, Solà, Garrido (Casas, min. 84), Casadó, Txus Alba (Luzzi, min. 73), Ilias Akhomach, Barberá (Bah, min. 84), Juanda.
Gols: 1-0, Diallo (min. 2); 1-1, Juanda (min. 37); 2-1, Popov (min. 45); 3-1, Diachuk (min. 66); 4-1, Diallo (min. 83)
Àrbitre: Duje Strukan. Vermella a Ilias i groga a Diallo, Benediuk, Popov, Barberà, El Khamlichi.