Álex Abrines, a l'Sports Tomorrow Congress (WOM+N) 2021

Álex Abrines, a l'Sports Tomorrow Congress (WOM+N) 2021

El jugador del primer equip participarà en una de les sessions de tecnologia en el marc del congrés d’innovació en l’esport organitzat entre el 8 i el 12 de novembre pel Barça Innovation Hub

L’Sports Tomorrow Congress (WOM+N)2021, el congrés d’innovació en el món de l’esport que organitza el Barça Innovation Hub (BIHUB), està configurant un cartell de luxe amb la participació de més de 120 especialistes d’arreu del món que del proper 8 al 12 de novembre exposaran i debatran al voltant de les últimes tendències en diferents temàtiques relacionades amb les ciències, la tecnologia i el negoci en el món de l’esport.

El darrer nom a confirmar la seva participació en el Congrés és el d’Álex Abrines, jugador del primer equip de bàsquet del Barça i exjugador de l’NBA de la mà dels Oklahoma City Thunder, que intervindrà en una de les sessions dins del track -programa- de tecnologia aplicada al món de l’esport. El nom d’Abrines se suma al també jugador del primer equip Frenkie de Jong, que participarà en una sessió enregistrada dins del track de Sports Analytics juntament amb Vosse de Boode, responsable de Sport Science i Data Analytics de l’AFC Ajax.

En el cas d’Abrines, l’aler balear estarà acompanyat en la sessió per Ferran Prieto, CEO i director general de Pau Gasol Enterprises. El panell constarà d’una xerrada presencial entre els dos protagonistes, on es farà una immersió en els últims avenços en matèria de tecnologia esportiva i s’exposaran i comentaran aspectes com quins són els nous models d’entreteniment esportiu i la seva importància en l’experiència dels fans, l’impacte de les tecnologies de nova generació en l’esport a nivell mundial en les rutines d’entrenament i recuperació, les noves plataformes de contingut i els actius digitals i NFT, i els reptes i oportunitats que es plantegen en aquests àmbits. 

El track Technology és un dels set programes del congrés d’aquesta nova edició de l’Sports Tomorrow Congress (WOM+N)2021, en què inclou un ampli ventall d’especialitats entre les quals figuren també les de Medicina i Fisioteràpia, Nutrició i Rendiment, Analítics, Negoci, Metodologia (Coach) i Gastrosport, un nou  track que s’incorpora al Congrés i que combina la nutrició esportiva amb la gastronomia. 

Les conferències tindran com a eix central la dona i el seu paper en els diferents àmbits de la indústria de l’esport. La denominació oficial del congrés, Sports Tomorrow Congress (WOM+N)2021, així com la representació femenina, posen de manifest una clara declaració d’intencions que té la trobada amb l’objectiu de promoure la igualtat de representació i d’oportunitats de la dona en totes les àrees del sector. Dels més de 120 especialistes de 47 països que hi participen, un 55 per cent són dones. 

Pel que fa a les ponents, hi trobem noms com el de Milena Bertolini, seleccionadora de l’equip italià de Futbol Femení, Rita Guarino, entrenadora de l’Inter de Milà Femení, i Iraia Iturregi, entrenadora de l’equip femení de l’Athletic de Bilbao, que participaran en el track de Metodologia, o Caroline Graham Hansen, jugadora del primer equip del Barça Femení, Celeste Geertsema, primera dona a ser fisioterapeuta -Sud-àfrica 2010- i directora mèdica -Rússia 2018- en uns Mundials, Kirsty Elliot Sale, professora de la Universitat de Nottingham, Nicky Keay, reconeguda endocrinòloga d’Esport i Dansa, i Clara Prats, professora de la Universitat Politècnica de Catalunya, que seran algunes de les ponents del vertical de Medicina i Fisioteràpia. Pel que fa al track de tecnologia, destaquen noms d’Alana Beard, medallista olímpica -bronze a Rio de Janeiro 2016- amb l’equip femení de Bàsquet dels Estats Units i que actualment assessora atletes retirats a readreçar la seva carrera professional.

L’edició d’aquest any del Congrés tindrà un format híbrid i les més de 75 hores de contingut es podran seguir tant presencialment des dels diversos espais habilitats a tal efecte en el recinte del Camp Nou, com de manera virtual a través de la mateixa plataforma online del BIHUB.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut