El filial es fa fort contra el Soliss Talavera (6-4)

El Barça B aguanta uns tensos últims minuts per deixar la victòria a casa, on suma 12 de 15 punts

El Barça B ha aconseguit un valuós triomf a casa, després d'anar alternant avantages al marcador amb empats, i de dominar un tens final on el Talavera buscava igualar amb una gran pressió. L'equip porta 4 victòries en 5 partits a la Ciutat Esportiva, però encara no ha sumat fora.

El partit ha començat de manera immillorable pel filial blaugrana. I és que els homes de Xavi Closas han trobat el gol en el primer minut gràcies a un gran xut de Víctor Pérez, que ha aprofitat una meritòria recuperació de Carrasco a primera línia.

L’equip ha seguit insistint amb la pilota per fer el segon i ha estat a punt de trobar-lo en diverses ocasions, però el Talavera ha aprofitat una contra en el minut 7 per igualar el marcador gràcies a una diana de Carlitos.

Després d’uns instants de dubte, el Barça ha tornat a agafar el timó del partit, tot i que els visitants apareixien amb perill a l’àrea de Dirul. I a la sortida d’un córner al minut 14, Carrasco ha engaltat un xut fortíssim per posar el 2-1. El Talavera ha replicat just abans del descans amb la transformació de Carlitos d’un doble penal al minut 19.

Bogeria final

Un nou gol de Víctor Pérez, aquest cop fruit d’una gran jugada individual, ha inaugurat la segona part amb el 3-2. El marcador no s’ha mogut en molta estona, amb un Barça dominador, fins que a només cinc minuts del final ha començat la bogeria.

Primer Aniol feia el 4-2 que convidava a pensar en la tranquil·litat, però a la jugada següent Carlitos posava el 4-3. Dos minuts després, al 38, Campàs ha transformat un penal comés pel porter Álex que semblava sentenciar.

El Talavera ha començat a atacar de cinc i ha pogut retallar diferències amb un nou gol de Carlitos a 55 segons del final. El filial ha sabut aguantar i Mario ha tancat el partit amb un gol des de camp propi, que feia el 6-4, en els últims instants.

La propera jornada, el Barça B buscarà el primer triomf a domicili a la pista del Betis B.

Gols: 1-0 Víctor Pérez (min. 1); 1-1 Carlitos (min. 7); 2-1 Carrasco (min.14); 2-2 Carlitos (min. 19); 3-2 Víctor Pérez (min. 22); 4-2 Aniol (min. 36); 4-3 Carlitos (min. 36); 5-3 Campàs (penal, min. 38); 5-4 Carlitos (min. 40); 6-5 Mario (min.40).