Benidorm - Barça: Dika Mem rescata al líder (25-26)

El francès, amb 13 gols, lidera la remuntada blaugrana en un partit molt disputat fins al darrer sospir

Remuntada blaugrana per seguir invicte a la Lliga Asobal. Els culers han superat per la mínima al Benidorm (25-26) en un partit que s'ha complicat per moments, obligant al Barça a haver de remuntar. Dika Mem, amb 13 gols, ha liderat la reacció barcelonista amb un autèntic partidàs.

Inici igualat

Els primers compassos del matx han estat marcats per una màxima igualtat tant a la pista com al marcador, amb cap equip sent capaç de desempallegar-se del rival. De fet, els culers no han pogut situar-se per davant fins als 13 minuts de joc (5-6), i amb un bon parcial de 0-3 liderat per un gran Dika Mem, han pogut trencar la bona dinàmica local.

Tot i així, el Benidorm no s'ha arronsat i ha reaccionat a la perfecció, també amb un parcial de 3-0 i arribant a guanyar de quatre (14-10), per acabar marxant al descans amb un 15-12 favorable als locals i amb el Barça obligat a reaccionar.

Reacció de líder

Ja a la segona part, a poc a poc el Barça ha començat a millorar amb defensa, amb minuts per a Thiagus Petrus, i també en atac, de nou amb Dika Mem com a home més destacat. Per primera vegada des de la primera meitat, els culers s'han situat per davant del marcador al minut 39 (17-18), un avantatge, però, que tornaria a alternar-se amb els locals.

Amb el 21-24, semblava que el Barça podia tancar el matx, però un nou parcial de 4-1 local ha tornat a igualar el duel (25-25) a falta de tres minuts per al final. Però ha aparegut, qui sinó, Dika Mem, per anotar el 25-26 definitiu i el seu 13è gol del partit. Finament, victòria agònica del líder que ha acusat el cansament del calendari, però ha tret forces per guanyar un partit molt complicat.

Benidorm, 25
Barça, 26

Benidorm: Franzini (-), Álvaro Ruiz (1), Sempere (1), Iván Rodríguez (5), Nacho Valles (2), Luisfe Jiménez (3) -set inicial- Roberto Rodríguez (-), Santiago Barceló (-), Vainstein (2), Iker Serrano (2), Oliver (1), Joaquín Barceló (2), Lignieres (-), Parker (4), Edu Calle (2), Nikcevic (-).
Barça: Leo Maciel (-), Dika Mem (13), Aleix Gómez (-), Ángel Fernández (2), Langaro (-), Frade (5), Ali Zein (2) -set inicial-, Gonzalo (-), Ariño (-), Janc (1), N'Guessan (3), Thiagus Petrus (-), Makuc (-), Fàbregas (-).
Parcials: 3-3 / 5-5 / 5-7 / 9-9 / 13-10 / 15-12 (descans) 16-15 / 18-18 / 19-19 /21-23 / 23-25 / 25-26 (final).
Àrbitres: Jesús Escudero, Jorge Escudero