Zalgiris - Barça: Tanquen una Main Round perfecta (1-7)

Els culers assoleixen el ple de triomfs a Europa amb una nova exhibició col·lectiva

Nova victòria blaugrana per tancar una Main Round perfecta. Els culers han superat amb autoritat el Zalgiris (1-7) en un partit que han hagut de remuntar el gol inicial dels locals, per acabar certificant el ple de victòries a Europa.

De menys a més

El partit no ha començat de la millor manera, i és que als tres minuts de joc, el Zalgiris s'ha avançat al marcador mitjançant Bolo (1-0, min. 3). Tot i així, la reacció blaugrana no ha trigat en aparèixer, i després d'una bona ocasió de Povill, ha arribat el gol d'André Coelho per igualar el duel (1-1, min. 9).

Sense pràcticament temps per als locals d'assimilar el gol, el Barça s'ha posat per davant al marcador amb gol del capità, Sergio Lozano (1-2, min. 11) i només dos minuts després, els de Velasco culminaven la gran reacció amb el tercer, obra de nou de Lozano, després d'una bona combinació amb Pito (1-3, min. 13). Amb la remuntada culer, el marcador no es mouria més fins al descans, tancant una bona primera part amb els culers sent superiors.

Sentència blaugrana

Ja a la segona part, als vuit segons de joc, Matheus ha encarrilat encara més el triomf amb l'1-4 (min. 21), i només tres minuts després, Lozano certificava el seu hat-trick (1-5, min. 24) per acabar de sentenciar el matx. Abans del minut 30, el Barça tancaria la golejada amb dos gols més: Ortiz (1-6, min. 26) i de nou Matheus (1-7, min. 29), per culminar el triomf.

Ja als darrers compassos el marcador no s'ha tornat a moure i finalment el Barça tanca la Main Round amb un contundent 1-7 i un magnífic ple de victòries.

Zalgiris, 1
Barça, 7

Zalgiris: Abner, Voskunovic, Alves Cardoso, Bolo, Vitinho -cinc inicial-, Macenis, Reimaris, Zagurskas, Avetsyan, Sendzikas, Bucma.
Barça: Miquel Feixas, Carlos Ortiz, Bernat Povill, Sergio Lozano, Pito -cinc inicial-, Àlex Lluch, Ferrao, Marcenio, Matheus, Adolfo, André Coelho.
Gols: 1-0, Bolo (min. 3); 1-1, Coelho (min. 9); 1-2, Lozano (min. 11); 1-3, Lozano (min. 13); 1-4, Matheus (min. 21); 1-5, Lozano (min. 24); 1-6, Ortiz (min. 26); 1-7, Matheus (min. 29).
Àrbitres: Vedran Babic, Mocnik Peric.