Maccabi Playtika-Barça: Primera ensopegada a l’Eurolliga (85-68)
Ofert per

Maccabi Playtika-Barça: Primera ensopegada a l’Eurolliga (85-68)

Els de Saras encaixen la primera derrota del curs a l’Eurolliga en una mala primera meitat dels culers

Primera derrota del curs a l’Eurolliga. El Barça s’ha vist superat a la primera meitat pel Maccabi i els 20 punts de desavantatge, tot i oferir una millor imatge a la segona part, han estat un impediment per mantenir la condició d’invictes (85-68). Higgins (20) i Mirotic (17) han estat els màxims anotadors del Barça. 

Superats a l’inici

El matx ha començat amb un Barça que s’ha vist superat per Maccabi, molt encertat i intens i que ha sabut bloquejar l’atac culer i superar la defensa dels de Saras. Només Mirotic i Kuric han pogut seguir el ritme ofensiu dels locals que han marxat al final del primer quart guanyant de 13 punts (31-18).

En el segon quart Maccabi no ha afluixat i ha tornat a superar al Barça en gairebé tots els aspectes. Al descans el resultat era de 59-36. Més de 20 punts de diferència en contra dels de Saras, que es presentaven al partit com a líders invictes i en solitari de l’Eurolliga. 

Reacció blaugrana

A la represa els de Saras han mostrat una versió molt millorada en tots els aspectes i amb un parcial de 0-4 han obligat a Maccabi aturar el matx ràpidament. I és que aquest període ha estat de domini blaugrana. 10 minuts en els quals els culers han retallat nou punts de diferència en el marcador i s’han situat a tan sols 11 punts amb 10 minuts de partit per davant (65-54).

Tot i situar-se dins el matx, Maccabi no ha deixat que els de Saras seguissin retallant les diferències i en el darrer període el Barça no ha pogut capgirar el marcador. Maccabi ha tornat a mostrat una gran versió en el darrer quart, davant un Barça que tot i millorar respecte la primera meitat no ha pogut perdre la seva condició d’invicte a l’Eurolliga. El resultat final ha estat de 85-68.

Fitxa del partit:

Maccabi Playtika, 85
Barça, 68

Maccabi Playtika: Wilbekin (16), Evans (9), Williams (12), Taylor (7) i Zizic (10) –cinc inicial-, Caloiaro (2), Sorkin (2), Nunnally (17) i Ziv.  

Barça: Calathes (9), Higgins (20), Kuric (3), Mirotic (17) i Sanli (-) –cinc inicial-, Davies (8), Martinez (-), Smits (2), Hayes-Davis (-), Laprovittola (5), Jokubaitis (4) i Caicedo (-). 

Parcials: 31-18 / 25-18 / 9-18 / 20-14

Àrbitres: Matej Boltauzer, Sreten Radovic i Fernando Rocha.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut