Els propers reptes del Barça

Els propers reptes del Barça

El Camp Nou acollirà tres dels propers cinc partits del primer equip blaugrana

El FC Barcelona pràcticament ja té apuntat a l’agenda tots els compromisos d’aquest proper mes de novembre. Tret de l’últim enfrontament del mes, contra el Vila-real, la Lliga i la Champions ja han fet públics els seus horaris. 

Primer, però, el Barça tancarà l’octubre rebent l’Alabès, aquest mateix dissabte, al Camp Nou, a partir de les 21 hores.

Un enfrontament, que correspon a la jornada 12 de la Lliga, que precedirà al viatge cap a Kíev, ja que el proper dimarts l’equip blaugrana té partit contra el Dinamo, en la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, amb l’objectiu de vèncer per seguir lluitant per la classificació (21 hores).

Per acabar la setmana, també dissabte, el Celta rebrà el Barça a Balaídos, abans d’una nova aturada de seleccions. 

Dos partits d’altura al Camp Nou

Però és que un cop finalitzats els partits internacionals, la Lliga es reprendrà amb un partit de luxe: el derbi contra l’Espanyol al Camp Nou (20/11, 21 hores).

Un duel sempre emocionant que es jugarà només tres dies abans d’una nova prova de foc a la Champions: el Barça – Benfica, també a casa, de la cinquena jornada de la fase de grups.

Enfrontament que, en funció del que passi la propera setmana a la competició europea, pot ser més que clau per començar a aclarir la classificació final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut