Llevant - Barça: Cop d'autoritat i exhibició blaugrana (2-9)

Els culers golegen en un partidàs per assegurar-se el primer lloc de forma matemàtica a la Main Round i accedir a l'Elit Round com a caps de sèrie

Espectacular victòria blaugrana al Zalgirio Arena. El Barça ha golejat al Llevant (2-9) en la segona jornada de la Main Round de la Champions i dóna un cop de puny sobre la taula a Europa. Amb aquest triomf, els de Velasco s'asseguren el primer lloc de forma matemàtica a la Main Round i accedir a l'Elit Round com a caps de sèrie.

Exhibició des de l'inici

Els culers han dominat el partit i el marcador des del xiulet inicial, i als dos minuts de joc, els blaugrana ja guanyaven per 0-2: Adolfo (0-1, min. 1) als 55 segons i tot seguit Ferrao (0-2, min. 2), han catapultat a un Barça que estaria imparable durant tot el partit. Les arribades culers seguien, i finalment Roger, en pròpia porteria després d'una rematada de Pito, ha anotat el tercer (0-3, min. 15).

El partit semblava encarrilat, però Matheus, només un minut després, encara ha augmentat més les distàncies (0-4, min. 16) després d'una bona assistència de Dyego. També ha pogut lluir-se Dídac, aturant un doble penal a Rivillos als darrers instant de la primera meitat. A més, al darrer minut, Lozano ha aprofitat que el Llevant jugava de cinc per culminar la primera part perfecta amb el cinquè (0-5, min. 20).

No afluixen

Ja a la segona part, el Llevant ha intentat reaccionar mitjançat un gol d'Araça (1-5, min. 23), però els culers no han afluixat el ritme i Pito, immediatament, ha tornat a ampliar l'avantatge (1-6, min. 24). El Barça no s'ha aturat i Ortiz ha marcat el seu primer gol com a blaugrana (1-7, min. 26), i també Povill (1-8, min. 32) i Dídac (1-9, min. 33), han vist porteria de pista a pista, en un partit ja totalment sentenciat.

Als darrers instants, Rubi ha maquillat amb el 2-9 (min. 37) definitiu, i Velasco ha donat minuts al porter del filial Àlex Lluch, en la que ha estat una autèntica exhibició barcelonista al Zalgirio Arena, que deixa als culers classificats com a primers a l'Elit Round.

Llevant, 2
Barça, 9

Llevant: Fede, Araça, Rivillos, Hamza, Rubi Lemos -cinc inicial-, Marc Tolrà, Rafa Usín, Roger Serrano, Cayetano, Pachu, Juanjo.
Barça: Dídac Plana, André Coelho, Adolfo, Dyego, Ferrao -cinc inicial-, Àlex Lluch, Ortiz, Marcenio, Sergio Lozano, Pito, Dyego, Bernat Povill, Matheus.
Gols: 0-1, Adolfo (min. 1); 0-2, Ferrao (min. 2); 0-3, Roger (min. 15, p.p.); 0-4, Matheus (min. 16); 0-5, Lozano (min. 20); 1-5, Araça (min. 23); 1-6, Pito (min. 24); 1-7, Ortiz (min. 26); 1-8, Povill (min. 32); 1-9, Dídac (min. 33); 2-9, Rubi (min. 37).
Àrbitres: Yaroslav Vovchok, Vedran Babic. Groga a Matheus i Pito.