Dol en la família blaugrana per la mort de l’atleta del Barça Álex Quiñonez

Dol en la família blaugrana per la mort de l’atleta del Barça Álex Quiñonez

El velocista equatorià, de 32 anys, que complia la seva tercera temporada al Club, ha mort assassinat a trets a Guayaquil aquest passat divendres

La família blaugrana està de dol per la mort de l’atleta del Club Álex Quiñonez, que ha perdut la vida assassinat aquest divendres a Guayaquil. El velocista equatorià, de 32 anys, va fer història pel club blaugrana i pel seu país conquerint la medalla de bronze en la prova de 200 metres del Mundial de Doha del 2019, i el 2012 va ser el primer atleta equatorià en classificar-se per la final olímpica d’aquesta prova en els Jocs de Londres del 2012.
 
Segons el diari equatorià El Comercio, Quiñonez va ser víctima d’un tiroteig per arma de foc a Colinas de Florida, en el nord-est de Guayaquil, juntament amb una altra persona que l’acompanyava. Segons testimonis presencials, els atacants van arribar al lloc dels fets en un vehicle blanc i vestint amb peces reflectants fingint ser policies. Van fer diverses detencions i van fugir cap a rumb desconegut. Es dona la circumstància que l’assassinat es produeix en mig de l’estat d’excepció que es va decretar al país el dia 18 d’octubre pel president Guillermo Laso, davant la situació provocada per la delinqüència que estava causant una “greu commoció interna” en tot el país.

L’últim triomf com a blaugrana

Álex Quiñonez és atleta del Barça des del 2018 i complia la tercera temporada defensant els colors blaugrana. El director tècnic de la secció d’atletisme del. Club, Vicente Egido, ha assegurat que la família de l’atletisme “està commocionada per aquesta notícia. Álex era una excel·lent persona i un gran barcelonista, un home de club que estava molt integrat s’entregava i gaudia de competir pel Barça”. El darrer triomf que Quiñonez va donar al Club blaugrana va ser la victòria en els 200 metres de la Liga de Clubs de la Divisió d’Honor celebrat a Alacant al mes de juny.

FOTO: Real Federación Española de Atletismo

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut