El Juvenil, en estat de dolç

El Juvenil, en estat de dolç

Inici fulgurant dels de Pep Ruiz, amb ple de victòries en les primeres 5 jornades

El Juvenil ha arrencat la temporada 21-22 amb força. Els blaugrana han començat la lluita pel títol de lliga amb mà de ferro, acumulant 5 victòries en els 5 primers partits i amb un aclaparador balanç de 29 gols a favor i només 4 en contra. En la última visita, però, no van estar exempts de patiment a la pista del Futsal Mataró (2-3), un dels clàssics de la lliga, que no va posar les coses gens fàcils. Tot i així, uns números per somiar en un equip que, inevitablement, treballa amb un ull posat en coronar-se, al juny, campió d’Espanya de nou, després de no haver-ho pogut assolir la temporada passada. 

Ari destaca “les ganes”

L’equip entrenat per Pep Ruiz compta aquest any amb Ari Santos com a 2n entrenador i Jordi Dalmau com a Preparador Físic. De moment, les sensacions estan sent molt bones. “Hem començat molt bé. Tenim un bloc molt compacte i amb molta qualitat, i el que és més important, amb moltes ganes d’aprendre i seguir creixent”, destaca Ari Santos, que s’estrena també en el càrrec de Coordinador Esportiu del futbol sala formatiu. 

Els blaugrana reben aquesta setmana la visita del Fisiomedia Manacor FS (dissabte a les 16h, a la Ciutat Esportiva), on buscaran seguir en la bona línia de resultats. Serà però al mes de desembre quan l’equip viurà segurament el moment àlgid de la primera volta, amb els partits contra Industrias Santa Coloma i Les Corts UBAE. Fins llavors, l’objectiu és consolidar-se al capdavant de la classificació i fer-ho amb les millors sensacions possibles. 

Bon inici de tots els equips

Pel que fa a la resta d’equips del formatiu, també molt bons resultats en general d’Aleví, Infantil i Cadet. Els més petits, tot i caure en la segona jornada a la pista d’Industrias Santa Coloma, segueixen ben ubicats a la caça dels equips capdavanters. Infantil i Cadet, per la seva banda, compten de moment els seus partits per victòries (3 de 3). “L’inici de temporada està sent molt bo. Es veu als nois amb moltes ganes sobre la pista, i l’únic ‘però’ que puc posar són les lesions, que generen certa frustració i dificulten l’evolució dels equips. Però cal assumir que això també és part del nostre esport”, remarca Santos. 

Aquest cap de setmana l’Aleví rep la visita del CFS Sant Andreu de la Barca, mentre que Infantil i Cadet visiten les pistes de FS Olesa i Badalona Futsal Iris, respectivament. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut