Els socis abonats sense excedència podran assistir al partit contra el Reial Madrid amb el carnet físic o digital

Els socis abonats sense excedència podran assistir al partit contra el Reial Madrid amb el carnet físic o digital

Queden anul·lades les sol·licituds tramitades i serà vàlid l’abonament de la temporada 2021/22 i, en cas de no haver-lo rebut, es podrà accedir amb el de la temporada passada, o amb l’abonament digital

El partit de Lliga que el FC Barcelona disputarà davant el Reial Madrid el proper diumenge 24 d’octubre a partir de les 16.15 h en el Camp Nou, disposarà novament de l’aforament complet per a l’assistència de socis i aficionats.

Per aquest motiu, el Club ha decidit anul·lar tot el procés de sol·licitud d’entrades per als abonats que ja s’havia activat per aquest partit quan la normativa imposava una assistència limitada a l’Estadi.

Anul·lació de sol·licituds

Amb l’autorització del 100% de l’aforament, ja no és necessari limitar les entrades i, per tant, queden invalidades totes les sol·licituds que els socis i sòcies amb abonament havien formalitzat per assistir al Clàssic.

Entrada amb el carnet d’abonament

Tal i com va succeir en el partit contra el València, per a aquells socis abonats que no hagin demanat l’excedència en el pagament aquesta temporada, tindrà validesa el carnet d’abonat per entrar a l’Estadi, i podran ocupar la localitat que marca cada abonament. Aquells que disposen d'abonament de pàrquing podran entrar amb la targeta de la temporada 2020/21.

De cara al diumenge contra el Reial Madrid, els socis abonats sense excedència poden utilitzar tres tipus d’abonament per assistir a aquest partit:

  1. El carnet de l’abonament a la temporada 2021-2022.
  2. El carnet de l’abonament de la passada temporada 2020-2021 
  3. L’abonament digital de la temporada 2021-2022

En cas que un soci abonat no disposi de cap dels dos carnets físics, es pot baixar l’abonament digital des de l’APP de socis: 

Sense Seient Lliure i amb mascareta

Per a aquest partit, tots els socis abonats sense excedència poden tornar a presenciar els partits des del seu lloc habitual a la graderia del Camp Nou, però també es necessari destacar que encara no estarà habilitat el Seient Lliure.

Tot i disposar d’un 100% de l’aforament, tots els assistents hauran de complir les mesures de seguretat Covid que s’han implementat des de la reobertura del Camp Nou, com ara l’obligatorietat de portar mascareta durant tot el partit, accedir a l’Estadi pels llocs indicats a l'abonament o entrada, de manera esglaonada i mantenint les distàncies a les cues, seguir en tot moment les indicacions del personal del Club i de la senyalització que hi hagi a la instal·lació o la prohibició de menjar a la graderia.

Noves zones d'aparcament per a motos

La transformació de l’entorn de les instal·lacions del FC Barcelona segueix el seu curs i després de les actuacions realitzades aquest passat estiu a l’avinguda Joan XXIII, s’ha millorat substancialment la mobilitat urbana, reordenant així el trànsit i els estacionaments per a vehicles, tant pel que fa als cotxes com a les motos.

D’aquesta manera, els socis i aficionats del Barça que es desplacin a peu, en moto o bicicleta al Camp Nou han de tenir en compte aquestes actuacions que fan millor i més segur l’accés a l’Estadi els dies de partit. Les actuacions afecten especialment als usuaris de les motocicletes, amb noves àrees reservades pel seu estacionament.

3200x2000-estacionament_motos-2021-cat
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut