Visita d’un vell conegut des de Rússia

Visita d’un vell conegut des de Rússia

El Barça rebrà aquest divendres, a les 21.00 hores i en directe per DAZN i Movistar+, el Zenit de Xavi Pascual

El Barça rebrà aquest divendres, a les 21.00 hores i en directe per DAZN i Movistar+, el Zenit de Xavi Pascual en la cinquena jornada de l’Eurolliga. L’equip rus va ser l’últim obstacle blaugrana per arribar a l’última Final Four i ha començat aquesta temporada tan sòlid com va acabar la passada.

El rival

El Zenit acredita en aquest inici un balanç de tres victòries i només una derrota -a la pista del CSKA de Moscou-, números que el fan estar empatat amb el tercer classificat de l’Eurolliga.

El conjunt de Sant Petersburg va perdre a l’estiu al seu home clau, Kevin Pangos, però es va reforçar amb un base contrastat a la competició, Jordan Loyd. El nord-americà és el líder del seu equip amb una mitjana de 14,3 punts i 4,5 assistències per partit en les primeres quatre jornades.

Cal estar pendent també d’altres jugadors com Billy Baron (10,8 punts per partit) i Conner Frankamp (8,8 punts).

El Barça

Els homes de Saras Jasikevicius arriben com a líders de l’Eurolliga, amb quatre victòries -les dues últimes aconseguides a la pròrroga- i cap derrota.

Brandon Davies va ser el jugador més valorat de l’última jornada de competició (38), mentre Nick Calathes està a l’elit de l’Eurolliga en assistències, rebots i robatoris i Nikola Mirotic és el tercer màxim anotador (17,3 punts per partit).

A la prèvia del partit, els campions de l’Eurolliga de París 2010 rebran un homenatge al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut