Homenatge als guanyadors de l’Eurolliga de París 2010

Homenatge als guanyadors de l’Eurolliga de París 2010

Aquest divendres, a la prèvia del Barça-Zenit, es retrà homenatge a l’equip que va conquerir el segon títol europeu culer

Aquest divendres el FC Barcelona homenatjarà els jugadors i staff tècnic campions de l’Eurolliga del 2010 a París. A causa del Covid-19 no es va poder dur a terme aquest acte durant el 2020, quan es complia una dècada de l’èxit de París, però la Junta Directiva ha apostat per fer aquest de reconeixement un any més tard, en què s’inclouen diversos actes a les instal·lacions del Club. 

Els campions a París, abans de rebre l'escalf del Palau Blaugrana, es trobaran a la Barça Store del Camp Nou i, des de les 19.30 hores, signaran objectes commemoratius als aficionats.

Un nodrit grup dels jugadors campions a París estarà present al Palau Blaugrana aquest divendres. Només faltaran Ricky Rubio, que es troba disputant l’NBA amb els Cleveland Cavaliers; Boniface N’Dong, que treballa pels Denver Nuggets; Jaka Lakovic, que dirigeix el Ratiopharm Ulm a la Bundesliga; Lubos Barton, que es troba entrenant a Txèquia. Tampoc podrà assistir Terence Morris.

Aquest divendres coincideix amb el Barça-Zenit corresponent a la cinquena jornada de l’Eurolliga i en el qual els de Saras buscaran mantenir-se invictes a Europa aquest curs. Al davant es trobaran el conjunt dirigit per l’extècnic culer Xavi Pascual, que tampoc faltarà al reconeixement com a tècnic de l’Eurolliga del 2010. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut