La llar dels equips professionals

La llar dels equips professionals

El Club celebra un acte institucional, que s’iniciarà a la Llotja del Palau i acabarà a l’Auditori 1899

Aquest 23 d’octubre del 2021 es commemora el 50è aniversari de la inauguració del Palau Blaugrana, la instal·lació esportiva que és la llar dels equips professionals de bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala del FC Barcelona. Aquesta instal·lació forma part de la memòria col·lectiva dels barcelonistes i per la seva pista han passat centenars de jugadors que han sentit en la seva pell l’efecte de la màgia del Palau, aquesta emoció que perdura intacta mig segle després.

Acte commemoratiu i un any d’activitats

Coincidint amb el dia del 50è aniversari de la inauguració del Palau Blaugrana, el Club celebra un acte institucional, que s’iniciarà a la Llotja del Palau i acabarà a l’Auditori 1899 i que serà el tret de sortida d’un any d’activitats en les quals es retrà homenatge als equips, als esportistes i als professionals que han convertit aquest espai en una icona esportiva i patrimonial del Barça.

.

L’esdeveniment comptarà amb una àmplia representació esportiva i institucional encapçalada pel president Joan Laporta i diversos membres de la Junta Directiva. Els acompanyaran també familiars d’Agustí Montal, president que va inaugurar el Palau l’any 1971, familiars dels arquitectes Francesc Cavaller i Josep Soteras -creadors de l’edifici-, representants dels equips de les seccions del 1971, representants dels equips actuals, els mànagers dels esports professionals, alguns dels esportistes que tenen la seva samarreta retirada al Palau, a més de representants institucionals, patrocinadors i membres de les comissions esportives del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut