Mònaco-Barça: S'imposen a la pròrroga (81-85)
Ofert per

Els de Saras saben aixecar un matx molt igualat i en el qual els blaugranes han sabut capgirar a la segona meitat

El Barça suma un nou triomf a l'Eurolliga després d'imposar-se al Mònaco a la pròrroga en un duel lluitat i competit fins al darrer minuts. Els de Saras han anat gran part del matx per darrere en el marcador, amb desavantatges curts i que al final el Barça ha sabut capgirar en els darrers 10 minuts del matx. Brandon Davies ha estat el blaugrana més destacat amb 27 punts.

Inici irregular

El Mònaco ha firmat un bon inici i s'ha situat 5-0 i mica en mica els de Saras han ajustat el marcador amb 6 punts inicials de Mirotic (13-12 (min 5). Tot i així, el Barça no s'ha trobat còmode en el matx i ha vist com els locals anaven eixamplant la diferència just abans del final dels 10 primers minuts (22-12). En el segon període els culers han seguit amb dificultats de cara a cistella, amb baixos percentatges d'encert i al davant un Mònaco més encertat. Tot i així, els de Saras han arribat al descans tan sols quatre punts per sota (35-31).

Reacció blaugrana

A la represa el Barça ha aconseguit un major encert ofensiu i pujar la intensitat defensiva i amb ella l'encert el Mònaco. El rebot ofensiu també ha donat més opcions ofensives als de Saras. En els darrers compassos del període, en què els blaugranes s'han situat després de molts minuts per davant en el marcador (52-54, min 30). El darrer període el Barça ha anat creixent i millorant la seva actuació. Una bona defensa ha estat clau per firmar bons atacs i ha anat eixamplant la diferència a l'equador del darrer període (58-64, min 35).

Triomf a la pròrroga

El matx, però, ha estat ajustat fins al final i el Mònaco ha igualat novament el marcador (68-66, min 38). Un duel que s'ha hagut de decidir a la pròrroga. Un temps extra en el qual el Barça ha començat molt bé amb un parcial de 0-5, però novament Mònaco no ha posat les coses gens fàcils. I el matx s'ha decidit en els darrers compassos en un constant intercanvi de cistelles. Els de Saras han afrontat els darrers segons amb un 81-85 favorable que ha resultat definitiu.