Els socis de la llista d’espera podran adquirir una localitat al Camp Nou per a aquesta temporada

Els socis de la llista d’espera podran adquirir una localitat al Camp Nou per a aquesta temporada

La Junta Directiva ha decidit posar a la seva disposició els seients que han deixat vacants els abonats que van sol·licitar excedència.

La Junta Directiva del FC Barcelona va decidir en la seva reunió del dijous 14 d'octubre, que els socis apuntats a la llista d’espera puguin accedir als seients que han deixat vacants els socis abonats que van sol·licitar l’excedència per a aquesta temporada.

Dues entrades amb el 70% de descompte

A l'igual que el dia del València, el Club posa a la disposició dels socis apuntats a la llista d’espera la possibilitat d’adquirir dues entrades per al partit de la UEFA Champions League del dimecres dia 20 d’octubre, contra el Dinamo de Kíev, amb un descompte del 70%, utilitzant el codi LLISTAESPERA en el moment de la compra a l'enllaç següent.

La setmana vinent el Club oferirà als 13.011 socis i sòcies que integren aquesta llista la possibilitat d’accedir a un seient a l’Estadi per a la resta d’aquesta temporada, mitjançant l’abonament llista d’espera que es posarà a la venda aquest dilluns 18 d'octubre.

Atès que aquesta mesura s’implementa quan ja s’han disputat alguns partits d’aquesta temporada, els socis i sòcies que ho desitgin podran adquirir aquests abonaments amb un descompte del 30%.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut