De menys a més contra El Salvador

El Barça Rugby, a punt de fer saltar la sorpresa contra l’equip de Valladolid.

L’equip de Santiago Monteagudo va jugar dues parts molt diferents. Els primers 40 minuts el Salvador va sortir molt fort i al minut 15 ja dominava 3 a 13 gràcies a dos xuts de càstig i un assaig. Abans del descans, els castellans van anotar un assaig més i un altre xut que deixava el 3 a 23 al descans.

Començava la segona part i Mariano Pigatto anotava i posava el 10 a 23 al marcador. En el següent atac Dan Isaack tornava a anotar per posar el 15 a 23. L’equip val·lisoletà aturava l’empenta blaugrana amb un assaig pels visitants (15-30). Els homes de Monteagudo no van abaixar els braços amb un assaig de Daniel Barranco i després d’un cop de càstig de Bautista Guemes posaven un esperançador 23 a 30. El Silverstorm anotava tres punts (23 a 33). Quan faltaven 4 minuts pel final, un altre assaig de Dan Isaack posava l’emocionant 30 a 33 al marcador.

Al Barça li van faltar uns minuts més per acabar de signar la remuntada.

Partit amb doble importància

Aquest partit comptava per a la fase de la Copa del Rei en què estan enquadrats el Barça, el Silverstorm i el CR La Vila. El guanyador d’aquest grup passarà a semifinals de la LXIX Copa del Rei.