Antonio Escudero celebra els 25 anys de barcelonisme de la PB Melilla

Antonio Escudero celebra els 25 anys de barcelonisme de la PB Melilla

La Peña Barcelonista de Melilla va celebrar l’11 d’octubre passat el seu vint-i-cinquè aniversari, una de les efemèrides més importants a la vida de qualsevol entitat barcelonista, acte que no va voler perdre’s el vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Antonio Escudero.

Les activitats de l’aniversari van començar amb un col·loqui a la seu de la penya que es va centrar, sobretot, en el futbol base, ja que la penya de Melilla destaca per ser una de les entitats barcelonistes amb més equips que juguen amb els seus colors. De fet, la PB Melilla compta amb 14 equips de futbol sala de diferents categories, un d’ells a Divisió d’Honor, que agrupen un total de 340 jugadors. L’exjugador Ricardo Serna va exercir com a mestre de cerimònies de la xerrada en què es va repassar quina és la preparació ideal dels esportistes abans de jugar un partit i, també, es va destacar la importància de La Masia a l’ideari futbolístic del Barça.

Emocionant sopar d’aniversari

Els actes del 25è aniversari de la penya van continuar amb l’acte central que va servir com a colofó a l’aniversari de l’entitat: un gran sopar de gala, al qual van assistir més de 125 penyistes.

El sopar, amenitzat per diverses actuacions musicals, va començar amb les paraules de les autoritats. El vicepresident del FC Barcelona, Antonio Escudero, va voler agrair de manera especial l’hospitalitat amb què sempre es rep els representants del Club. A les seves paraules, Escudero no va poder deixar d’admirar el gran sentiment barcelonista que es té tan lluny de Catalunya. “S’ha de viure per entendre-ho”, va destacar. També va voler emfatitzar la gran feina que realitza la Peña Barcelonista de Melilla a nivell esportiu, portant els colors del Barça per tot el territori.

Al seu torn de paraula, Francisco Javier Martínez, president de la PB Melilla, a més d’agrair als representants del Club la seva assistència a l’acte, va voler reconèixer el gest que han tingut els penyistes de Melilla durant la pandèmia, en no haver-se donat de baixa cap d’ells de l’entitat.

Al sopar, al qual també hi van assistir Ricardo Serna, membre de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona i Antoni García Villegas, vicepresident de la Federació de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla, es va reconèixer els penyistes més fidels a l’entitat. Així, la PB Melilla va fer un regal molt especial als penyistes que han estat els 25 anys de vida de la penya sent socis de l’entitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut