Barça - Olympiacos: Cap equip els tomba (79-78)
Ofert per

Barça - Olympiacos: Cap equip els tomba (79-78)

Els blaugranes sumen el novè triomf consecutiu gràcies a derrotar el conjunt grec a la pròrroga

Cap equip els tomba. El Barça segueix el seu pas triomfal i ha sumat la novena victòria seguida, la tercera en Eurolliga. Aquesta vegada, sofrint fins al final. Perquè els de Saras, que han començat erràtics en el tir, s'han embutxacat el triomf en la pròrroga (79-78). 

La falta d'encert marca el ritme del partit

Ha costat sumar. El FC Barcelona ha sortit desendollat en una sonora i acolorida pista del Palau Blaugrana. L'empenta dels seguidors culers no ha estat suficient per virar la tendència erràtica en el tir. Molt poques unitats des dels canells culers que s'ha traslladat a l'electrònic: 27-32

Un període que si bé ha sorprès el 0 de 12 en triples blaugranes, no ha estranyat la intensitat defensiva. Vista també al costat grec. Tampoc sense uns excelsos percentatges. Un fet que ha permès als de Saras mantenir-se a prop de l'elenc de Bartzokas. 

Canvia el context 

El context fosc des dels 6,75 metres ha virat només començar el tercer quart. Dos triples consecutius, un de Kuric i un altre de Mirotic, han catapultat el Barça. Amb un obrir i tancar d'ulls, els culers han augmentat el ritme del matx i de l'electrònic. Pintat de color blaugrana gràcies a un parcial de 14-2 (41-34, min. 35). Davies, Calathes, Higgins i Laprovittola també s'ha napuntat al canvi de tendència per sumar unitats. Captivades pel Barça, sobretot per un imperial 33, que ha obert el definitiu quart amb avantatge, 55-47. 

El partit es decideix en la pròrroga

L'energia en defensa culer, amb un Oriola entregat, ha contribuït a contenir els grecs. I un triple i un tap del capità barcelonista ha donat empenta: 58-49. Continguda per un sempre rocós Olympiacos. Tant és així que els visitants han empatat i s'han posat per davant (65-67, min. 39). En un final ajustat, el partit ha desembocat a la pròrroga. Un temps extra on Calathes i Mirotic han apropat el Barça al triomf, embutxacat per dos tirs lliures convertits pel 18 blaugrana. 

Així doncs, sofrint i lluitant fins al final els de Jasikevicius s'han apoderat del novè triomf consecutiu (79-78), el tercer en Eurolliga. Cap equip els atura. 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 79
Olympiacos, 78

Barça: Calathes (9), Higgins (11), Hayes-Davis (2), Mirotić (22) i Davies (10) -cinc inicial- Smits (-), Oriola (7), Laprovittola (7), Kuric (9), Jokubaitis (2) i Sergi Martínez (-)
Olympiacos: Thomas Walkup (6), Tyler Dorsey (12), Moustapha Fall (11), Vezenkov (12) i Papanikolaou (-) -cinc inicial- Larentzakis (6), Kostas Sloukas (14), Martin (2), Printezis (-), Livio Jean-Charles (5) i Mckissic (10) 

Parcials: 10-17; 17-15 // 28-15; 12-20 // 12-11

Àrbitres: Mehdi Difallah, Carmelo Paternico i Gytis Vilius

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut