Josep-Ignasi Macià, a la Trobada de Tarragona Nord

Josep-Ignasi Macià, a la Trobada de Tarragona Nord

El 12 d’octubre va ser el dia triat per les penyes de Tarragona per celebrar la seva 19a Trobada, coincidint amb el 35è aniversari de la Penya Barça L’Hospitalet de l’Infant. En un dia radiant, els barcelonistes tarragonins van tenyir de blaugrana aquesta població del Baix Camp, en un matí farcit d’activitats.

A les 12 del migdia, va tenir lloc la tradicional recepció a l’ajuntament. En aquesta, el directiu del FC Barcelona, Josep-Ignasi Macià, acompanyat per Jordi Brull i Josep Maria Nogués, membres de la Comissió Social, i de Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, així com de Paco Clos, exjugador i membre també de l’Agrupació, van ser rebuts per l’alcalde de L’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia. L’alcalde va voler destacar la importància de les entitats com la PB L’Hospitalet de l’Infant dins de la societat civil de la població i va valorar la gran tasca que fa la penya per dinamitzar el territori. A les seves paraules, Alfons Garcia va voler agrair especialment al directiu del FC Barcelona la visita a l’ajuntament i la signatura del llibre d’honor.

Després de l’acte institucional, les penyes de Tarragona Nord van protagonitzar una cercavila que estava encapçalada pel president de la penya local, Francesc Candela, i pel president de la federació, Josep Borrull. La Xaranga de l’Ametlla va amenitzar la cercavila en un ambient de festa que va transcórrer pels carrers de l’Hospitalet de l’Infant fins a arribar al lloc on es faria el dinar de gala per celebrar tant la Trobada com l’aniversari de la penya.

21 penyes representades al dinar de gala

El dinar de gala per concloure la gran festa penyística a les comarques de Tarragona, va començar amb els parlaments de les autoritats. Josep-Ignasi Macià va fer un reconeixement especial a les 21 penyes de Tarragona i als presidents d’altres federacions que van assistir al dinar i va agrair especialment l’organització per part de la penya amfitriona, representada pel seu president, Francesc Candela. Macià va destacar també la importància dels exjugadors del Barça que estaven representats a l’acte pel president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, i també pels exjugadors Paco Clos, Paco Gómez i Ramón Calderé, que tampoc no es van voler perdre la celebració. El directiu del FC Barcelona va recordar que és gràcies a ells i a l’emoció que van viure que té sentit el món de les penyes. El president de la Penya Barça L’Hospitalet de l’Infant va dedicar unes paraules a Josep Seguer i a Xavier O’Callaghan, exjugadors del FC Barcelona i veïns de la localitat, i va voler destacar també els 35 anys que celebrava la seva penya. Acabats els parlaments i el tradicional intercanvi d’obsequis, es va continuar amb el dinar de celebració que va concloure amb la tallada del pastís d’aniversari de la penya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut