Aguilar de Campoo acull la 17a Trobada de Penyes de Castella i Lleó

Aguilar de Campoo acull la 17a Trobada de Penyes de Castella i Lleó

El dissabte 9 d’octubre la localitat palentina d’Aguilar de Campoo va ser l’escenari de la 17a Trobada de Penyes Barcelonistes de Castella i Lleó. La Peña Aguilarense FC Barcelona, que també complia 35 anys de vida, va ser l’amfitriona de tots els penyistes i autoritats arribats a la seva ciutat per celebrar ambdós esdeveniments.

La jornada va començar amb una reunió de treball de les 24 penyes participants i amb la presentació de la II Diada Anual Solidària de Penyes Barcelonistes de Castella i Lleó, que aquest any se celebrarà la primera setmana de novembre. Aquesta iniciativa solidària de les penyes d’aquesta comunitat tindrà com a beneficiària enguany la Fundació Eusebio Sacristán, que treballa a favor de la inclusió social, sobretot amb nens, mitjançant l’esport.

Recepció a l’Ajuntament i dinar de celebració 

Després de la presentació de la diada solidària, la comitiva es va traslladar a l’Ajuntament de la localitat, on la seva alcaldessa, María José Ortega, va rebre les autoritats. Per part del FC Barcelona, la representació institucional va anar a càrrec de Lluís Pérez, membre de la Comissió Social. També va estar representada l’Associació Barça Jugadors de la mà de Juan Carlos Rodríguez, exjugador del FC Barcelona amb forts lligams a terres lleoneses. No van faltar a la cita el president de la Peña Aguilarense, Jesús Arroyo, i el president de la Federació de Penyes de Castella i Lleó, Nicolàs Pérez.

Després dels actes institucionals, arribava el moment de celebrar l’aniversari i la trobada amb un espectacular dinar de gala que va reunir més de 100 comensals i que va concloure amb les tradició de tallar el pastís d’aniversari i d’intercanviar obsequis entre les autoritats assistents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut