Sergio Busquets, MVP de la Nations League

Sergio Busquets, MVP de la Nations League

El migcampista culer va ser escollit el millor jugador de la Fase Final i iguala a Iniesta amb 131 partits amb la selecció espanyola

Sergio Busquets continua demostrant la seva gran qualitat. El capità del FC Barcelona i de la selecció espanyola va tornar a firmar una magnífica actuació a la final de la Nations League davant França, malgrat que el combinat espanyol no va poder aconseguir el títol i va haver de conformar-se amb la plata. 

El '5' va ser escollit com a MVP de la fase final de la Nations League, després dels seus dos grans partits tant a les semifinals contra Itàlia, com a la final davant França, ambdues disputades a l'Estadi de San Siro, a Milà. Tot i així, Sergio es va quedar sense sumar el que hauria estat un títol històric, ja que cap jugador a la història ha aconseguit guanyat Mundial, Eurocopa i Nations League.

Iguala a Iniesta i s'apropa al podi

A més, Sergio va disputar el seu partit número 131 amb la selecció espanyola, igualant els que va disputar el seu excompany i amic Andrés Iniesta, situant-se en la quarta posició del rànquing històric espanyol.

Es troba a només dos partits d'entrar al podi, en una tercera posició que ocupa precisament un altre exblaugrana: Xavi Hernández, amb 133 partits. Més lluny queden Iker Casillas (167) i Sergio Ramos (180) en segona i primera posició, respectivament. 

De nou, un culer MVP

Precisament, tant Iniesta com Xavi, eren els darrers jugadors barcelonistes de la selecció espanyola en ser escollits millor jugador d'un torneig de seleccions. El manxec va ser l'MVP a l'Eurocopa del 2012 i també de la final (a més d'MVP a la final del Mundial 2010), i Xavi Hernández va ser MVP a l'Eurocopa 2008. 

A més, Leo Messi va guanyar l'MVP del Mundial de 2014, mentre que altres exculers com Griezmann (MVP de l'Eurocopa 2016 i de la final del Mundial de 2018) o Neymar Jr (MVP de la Copa Confederacions 2013), van guanyar-ho abans de ser jugadors culers. Finalment, si ens fixem en els darrers cinc MVPs de la Copa Amèrica, tots ells també tenen passat blaugrana: Messi (2021), Alves (2019), Alexis Sánchez (2016), Messi (2015) i Luis Suárez (2011). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut