Barça B - Sant Quirze: Bon triomf blaugrana (34-26)

Els culers s'han emportat el triomf després d'una bona segona part

Bona victòria blaugrana per seguir sumant. El Barça B ha superat el Sant Quirze (34-26) aquest diumenge en un partit on els barcelonistes han anat de menys a més per acabar guanyant amb solvència.

A la primera part, el matx ha destacat per tenir un ritme de joc molt alt per part dels dos equips, en què l'intercanvi de gols ha estat continu, amb tots dos equips alternant-se al davant del marcador. Un ritme alt del partit on el Barça B ha marxat al descans amb un lleuger avantatge a l'electrònic (17-14).

Sentència culer

Ja a la segona part, el Sant Quirze no ha pogut mantenir el ritme i el Barça ha trobat una bona arma a la porteria amb el porter Jordi González, aturant moltes pilotes sota pals. Això ha fet que el conjunt barcelonista pogués córrer i tenir ocasions clares de gol al contraatac, ja que en atac estàtic ha costat més.

A més, a la segona part la defensa culer ha estat més ajustada, fent tot l'equip un partit molt seriós i donant minuts i fent créixer juvenils com Ezequiel i Prieto, que han jugat a la segona part. Finalment, victòria clara del Barça B (34-26) en un bon partit.