Set candidats culers a la Pilota d’Or 2021

Set candidats culers a la Pilota d’Or 2021

Opten al guardó Alexia Putellas, Sandra Paños, Lieke Martens, Irene Paredes i Jennifer Hermoso del Barça Femení i Pedri i Leo Messi (va ser blaugrana fins a l’estiu) del primer equip masculí

Ja es coneixen tots els candidats a la Pilota d’Or 2021. Hi figuren fins a set noms en clau blaugrana, cinc en categoria femenina i dos més en categoria masculina. Són Alexia Putellas, Sandra Paños, Lieke Martens, Irene Paredes i Jennifer Hermoso del Barça Femení i Pedri i Leo Messi, que va ser blaugrana fins aquest estiu, del primer equip masculí. 

El Femení, gran protagonista

Fins a cinc jugadores culers opten a la Pilota d'Or Femenina 2021. France Football ha donat a conèixer aquest divendres les 20 nominades al premi, on hi figuren les barcelonistes Alexia Putellas, Sandra Paños, Lieke Martens, Irene Paredes i Jennifer Hermoso.

FBMHEdZX0Asu2es

Majoria de campiones d’Europa

Cap equip femení presenta més candidates al guardó que el FC Barcelona. Cal recordar que l’equip femení ve d’assolir el triplet la passada temporada, amb la consecució de la primera Lliga de Campions a Göteborg com a gran fita del curs.

 

Primera candidatura de Pedri

En l’àmbit masculí, destaca la presència del canari Pedri, que en la seva primera temporada a la màxima categoria va enlluernar el món del futbol. El ‘16’ blaugrana va rubricar el curs convertint-se en el Millor Jove de l’Eurocopa, en què va arribar a les semifinals amb la selecció espanyola.

Messi, a pel setè guardó

També hi figura Leo Messi, futbolista del Barça fins el passat estiu, quan es va desvincular del Club de la seva vida havent assolit un allau de rècords. De fet, un dels més importants és haver guanyat fins a sis Pilotes d’Or (2009, 2010, 2011, 2012, 2015 i 2019), més que cap altre jugador a la història del futbol. Enguany tindrà, doncs, una nova oportunitat per seguir engrandint la seva llegenda. Caurà la setena Pilota d’Or per a l’argentí?

Pedri, també nominat al Trofeu Kopa

El jove migcampista culer també ha estat entre els 10 finalistes que opten al Trofeu Kopa, premi per al millor jugador sub-21 de l'any. Tot i tenir només 18 anys, Pedri ja opta a dos premis davant d'altres jugadors més veterans, després de completar un magnífic any.

Tots els guanyadors dels premis que atorga France Football es coneixeran el 29 de novembre. Cal recordar que el 2020 no va haver-hi guardó de Pilota d’Or sinó una edició històrica que va comptar amb quatre blaugranes a l’onze ideal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut