Joan Laporta: “Ronald Koeman té tota la nostra confiança”

Joan Laporta: “Ronald Koeman té tota la nostra confiança”

El president del FC Barcelona ha reiterat el seu suport al tècnic blaugrana en una entrevista a ‘El món a RAC 1’

Joan Laporta ha repassat l’actualitat del FC Barcelona aquest matí en una entrevista a El món a RAC1. El president del Barça ha reiterat el suport cap a Ronald Koeman: “Té tota la nostra confiança, ell és el nostre entrenador i mereix aquest marge perquè creu en l’equip i no ha pogut disposar de tota la plantilla al complet encara”.

A més, Laporta ha destacat que Koeman “estima el Barça i és una mite del barcelonisme que va decidir venir en una situació complexa”. “Ell té confiança total en l’equip i ens ha demanat que necessita recuperar els jugadors lesionats. Fins fa res no tenia a Ansu Fati i encara falten Dembélé i el ‘Kun’ Agüero”, ha afegit el president. 

Koeman Laporta pretemporada

“La renovació de Pedri està molt avançada i la d'Ansu Fati va bé”

En clau de jugadors, Joan Laporta ha explicat que la intenció “és renovar els jugadors joves de la plantilla”. “La renovació de Pedri està molt avançada i la d’Ansu Fati va bé. Esperem donar bones notícies la setmana vinent”, ha avançat. 

Laporta també s’ha referit a la renovació de Sergi Roberto, assegurant que “ha fet un acte de barcelonisme rebaixant-se el sou, estem reestructurant el seu contracte i estem pendents d’uns serrells que estem intentant tancar”. Ha recordat que els altres capitans, Gerard Piqué, Sergio Busquets i Jordi Alba, ja han dut a terme uns ajustos similars.

Finalment, el president del Barça ha explicat que la intenció és “poder fer un homenatge a Messi perquè el barcelonisme li reconegui tot el que ha fet pel Club, s’ho mereix”. També ha tingut paraules de reconeixement per Pau Gasol: “És un jugador amb un palmarès i trajectòria excepcionals que l’acompanya un agraïment sempre. Trobarem espais de col·laboració amb el Pau”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut