Volen un lloc a la final de la Super Globe

Volen un lloc a la final de la Super Globe

Els blaugranes buscaran un lloc a la final per sisena vegada a la seva història

Després de la victòria del Barça davant del Zamalek egipci, els de Carlos Ortega jugaran les semifinals de la Super Globe davant del Pinheiros brasiler (Barça TV, 19.30 h) que van desfer-se de l’equip local Alnour per un marcador final ajustat de 34-33. Els catalans van superar als quarts de final els egipcis per un resultat de 36-32 i jugaran per setena vegada les semifinals del torneig. Cal recordar que el Barça ha guanyat cinc vegades aquesta competició i que n’és el vigent campió. 

L’altra semifinal la jugaran el Magdeburg alemany davant de l’Aalborg danès a partir de les 17.15 h. El guanyador d’aquesta semifinal serà el rival del Barça en el cas que els blaugranes eliminin els brasilers del Pinheiros. 

Ortega valora la fortalesa mental dels brasilers

L’entrenador blaugrana sap que no serà un partit fàcil després de l’esforç físic dels quarts de final i el poc temps de recuperació entre partit i partit “Haurem de recuperar la gent, que és el més important”, va indicar tot just acabar el matx davant dels egipcis. Amb el poc temps disponible, els blaugranes han decidit no entrenar i preparar el matx davant del Pinheiros a través del vídeo. Però són conscients de la dificultat del partit i de l'exigència d’aquest enfrontament que decidirà un dels finalistes. “Alternen el 6-0 pressionat amb el 5-1 i hem de tenir molt de respecte a un equip que no sent el favorit va guanyar l’Alnour”.

Per la seva banda, el pivot portuguès Luis Frade, que ahir va ser nomenat MVP del partit reconeix la dificultat del partit i de la competició i es mostra optimista de poder jugar la final del torneig: “La Super Globe és una competició molt difícil i no tenim gaire temps de descans. El prepararem a través del vídeo perquè el temps no ens dona per més”.

Partit fraternal

El partit serà molt especial per al blaugrana Haniel Langaro. Més enllà d’aspirar a jugar la final de la competició, el lateral esquerre brasiler veurà com a l’altre equip s’enfrontarà amb el seu germà Davi. Tot i que el Haniel ja és un jugador contrastat a nivell mundial on és un dels referents amb la selecció de Brasil, el seu germà petit encara no té el nom del jugador culer. Juga de central i encara no està jugant molts minuts, ja que es tracta d’un jugador de només 19 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut