A seguir el ritme a casa del Bayern

A seguir el ritme a casa del Bayern

El Barça visitarà aquest dijous a les 20.30 hores, en directe per Dazn i Movistar+, la pista del Bayern de Munic en la segona jornada de l’Eurolliga

El Barça visitarà aquest dijous a les 20.30 hores, en directe per Dazn i Movistar+, la pista del Bayern de Munic en la segona jornada de l'Eurolliga. Els alemanys van perdre al partit inaugural a casa del Maccabi per només un punt (69-68).

El rival


El conjunt bavarès, dirigit pel carismàtic Andrea Trinchieri, compta amb nombroses baixes d'homes importants, però així i tot té disponibles amenaces com els exteriors Deshaun Thomas (15 punts a la jornada inaugural) i Corey Walden (14 punts). A la pintura va destacar Othello Hunter, amb 11 punts i 6 rebots.


El Bayern es va classificar la temporada passada per als play-off per primer cop en la seva història i, a més, va aconseguir guanyar en els dos enfrontaments de temporada regular contra el Barça (l'equip blaugrana ja era primer matemàticament de la lliga regular al partit de la segona volta).

El Barça


Per la seva banda, els homes de Saras Jasikevicius arriben a Alemanya amb un inici sòlid de temporada a les esquenes. A més del lideratge a la Lliga Endesa amb cinc victòries de cinc possibles, l'equip es va exhibir al debut a l'Eurolliga contra l'Alba de Berlín (96-64).


El partit a l'Audi Dome serà el segon de la setmana pels blaugranes, que ja van guanyar el dimarts al Casademont Zaragoza (76-63) i jugaran diumenge (17.00 hores) a la pista del Coosur Real Betis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut