Barça – Arsenal (prèvia): Estrena colossal

Barça – Arsenal (prèvia): Estrena colossal

21h, DAZN i fcbarcelona.cat: El vigent campió d’Europa inicia la defensa del tron europeu en una cita estel·lar en un Estadi Johan Cruyff amb el màxim aforament possible

A dia d’avui, és difícil trobar dos equips més pletòrics que Barça i Arsenal en tot Europa. Doncs els líders de la Primera Iberdrola i de la Lliga anglesa se citen aquesta nit al Johan Cruyff en una estrena del nou format de la Lliga de Campions colossal. És, sense dubte, el partit estel·lar de la primera jornada de la fase de grups, amb el vigent campió rebent un rival farcit de figures internacionals, com les atacants Miedema, Mead i Little. 

El primer adversari

Les ‘gunners’ precisament van ser les primeres adversàries de les culers en la seva primera participació a la Champions League. Llavors, al 2012. L’Arsenal va ser molt superior i va superar l’eliminatòria dels setzens per un global de 7-0. En un precedent més recent, un amistós a Londres el 2019, van ser les catalanes les que van golejar per 2-5.

Bones notícies

Després d’un inici excel·lent a la Lliga, amb cinc victòries en cinc jornades (i 35 gols a favor i només 1 en contra), el Barça afronta la màxima competició continental carregat de moral. Sobretot, després de recuperar quatre de les lesionades en la sessió prèvia: Sandra Paños, Jenni Hermoso, Leila Ouahabi i Andrea Pereira. En aquests moments, només hi ha Andrea Falcón a la infermeria.

 

Reconeixement a l’èxit culer

Abans del partidàs, la UEFA farà entrega dels guardons com a millors jugadores de l’edició passada de Lliga de Campions a Alexia, Paños, Paredes i Jenni Hermoso. Serà el millor reconeixement a l’èxit culer de la temporada anterior, en un Estadi Johan Cruyff que es preveu amb el màxim aforament possible.

4jugadores_CampNou
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut