Tornen els internacionals espanyols

Tornen els internacionals espanyols

Adolfo, Dídac i Ortiz comencen a treballar amb l’equip i Velasco ja compta amb nou jugadors, encara a l’espera del campió del món André Coelho i dels brasilers Ferrao, Dyego i Pito

Poc a poc Jesús Velasco va guanyant a efectius. Aquest dilluns s’han incorporat als entrenaments els internacionals espanyols Adolfo, Dídac i Ortiz i ara el tècnic ja compta amb nou efectius de la primera plantilla. Només falten el portuguès André Coelho i els brasilers Ferrao, Dyego i Pito, que s’han penjat l’or i el bronze del Mundial respectivament i que tornen dimecres. Recordem que la lliga comença el proper dissabte dia 9 d’octubre a les 20:30 amb un Palma Futsal-Barça a Son Moix.

“Hem guanyat molta experiència”

Tot i lamentar-se per la derrota als quarts contra Portugal, Adolfo valora positivament el seu debut mundialista. 

“Hem jugat contra els millors i hem guanyat molta experiència en partits d’alta competició, ja s’ha vist que avui dia el futbol sala s’ha igualat molt i que s’havia de lluitar cada pilota per tirar endavant els partits. Ara toca canviar el xip i tornem tots amb moltes ganes de posar-nos a les ordres de Velasco i treballar per guanyar tots els títols en joc, que és l’objectiu”, explica Adolfo, que es mostra optimista de cara a la temporada. 

“Ortiz i Pito són grans jugadors que aportaran experiència i qualitat, tenim una plantilla excel·lent i ara només necessitem adaptar-nos el més aviat possible al nou entrenador i al nou estil de joc, i mentrestant aprofitar la gran qualitat individual que tenim per compensar una pretemporada atípica en la qual gairebé no hem pogut entrenar-nos junts”, explica Adolfo.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut