PRÈVIA – Reus  Deportiu – Barça : Visita a Reus per iniciar un octubre molt intens

PRÈVIA – Reus Deportiu – Barça : Visita a Reus per iniciar un octubre molt intens

(19.00 hores) Sergi Panadero i Sergi Fernández reben l’alta mèdica i entren a la convocatòria per disputar el Clàssic

“És el partit del partits i el clàssic de l’hoquei català”. El primer Reus Deportiu Virginias – Barça de la temporada arriba aquest diumenge (19.00 hores, Esport3, Barça TV i OKLiga.TV) en la tercera jornada de la Parlem OK Lliga. “Tenim molt present el joc que necessitem per estar dins el partit i, si imposem el nostre estil, tenim moltes opcions d’endur-nos els tres punts”, afirma Edu Castro.

Ambdós equips es troben a dalt de la taula, amb sis punts de sis possibles i, per aquest duel, Edu Castro recupera dos efectius importants. Sergi Panadero i Sergi Fernández han rebut l’alta mèdica després de l’entrenament d’aquest dissabte al pavelló Camp del Ferro. “És una molt bona notícia”, declara el tècnic blaugrana, destacant la feina dels joves del planter. “Ens han ajudat i ens continuaran ajudant”.

En declaracions a Barça TV, João Rodrigues ha comentat que estem davant “del Clàssic dels clàssics”. “És un partit molt bonic de jugar”.  “Volem gaudir d’aquests partits i, sobretot guanyar, per aconseguir tres punts molt importants”. Rodrigues s’ha mostrat satisfet pel rendiment de l’equip i assegura que “estem començant i encara podem fer les coses millors”.

Un octubre molt intens

El Reus – Barça serà el primer duel d’un mes d’octubre molt exigent amb sis duels d'OK Lliga, que continuarà amb dos partits seguits al Palau contra el Palafrugell (dissabte 9, 18.00 hores) i l’Alcodiam (dimarts 12, 13.00h). Es visitarà la pista del Recam Làser Caldes (diumenge 17, horari pendent de confirmació) i es tornarà al Palau per rebre el Deportivo Liceo (diumenge 24; 12.15). I el mes acabarà visitant l’Alcobendas (dimarts 26; 21.00).

João Rodrigues i Helder Nunes, convocats per disputar l’Europeu

Durant el mes de novembre s’aturarà l’OK Lliga per la disputa del Campionat d’Europa (entre 14 i 20 de novembre) a la localitat portuguesa de Paredes. I João Rodrigues i Helder Nunes han conegut aquesta setmana que han entrat dins la convocatòria de l’entrenador lusità Renato Garrido.

És una alegria molt gran representar Portugal. Feia molt que no jugàvem una competició i trobàvem a faltar jugar pel nostre país”. “Estic molt orgullós d’aquesta convocatòria i tinc moltes ganes de jugar aquest Europeu”, conclou João Rodrigues.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut