S. Roberto, Eric, Sergio i Gavi, convocats amb la selecció espanyola

S. Roberto, Eric, Sergio i Gavi, convocats amb la selecció espanyola

El de Reus, incorporació d'última hora per cobrir la baixa de Brais Méndez en la llista de Luis Enrique, on Gavi podria assolir un rècord històric

Un total de quatre jugadors del FC Barcelona estaran amb la selecció espanyola a la Final Four de la Nations League. Luis Enrique ha decidit convocar a Eric Garcia, Sergio Busquets, Sergi Roberto, incorporació d'última hora per substituir el lesionat Brais Méndez, i Gavi, novetat també en la convocatòria.

El combinat de Luis Enrique jugarà les semifinals de la Final Four el proper dia 6 d'octubre contra Itàlia, i si guanya, jugarà la gran final de la Nations League el diumenge dia 10 contra el guanyador del Bèlgica-França.

Gavi, de rècord

El jove jugador barcelonista, amb només 17 anys, entra a la llista del tècnic asturià i podria debutar amb la selecció absoluta. Si ho fa, es convertirà en el jugador més jove de la història de la selecció espanyola en fer-ho, ja que actualment el rècord el té Ángel Zubieta (17 anys i 284 dies). Cal recordar que Ansu Fati és el segon jugador més jove de la història en debutar, amb 17 anys i 308 dies. 

Així doncs, Gavi continua amb la seva progressió meteòrica, després de disputar sis partits aquesta temporada amb el primer equip tot i ser encara juvenil de segon any: quatre a la Lliga i dos a la Champions, on ha deixat grans sensacions. 

A més Nico González també ha estat citat amb la selecció espanyola sub-21 per als partits contra Eslovàquia, el 8 d'octubre, i Irlanda del Nord el 12 d'octubre, partits corresponents a la Fase de Classificació pel Campionat d'Europa de 2023.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut