Lisboa, territori conegut per a Koeman

Lisboa, territori conegut per a Koeman

El tècnic holandès va dirigir el Benfica durant la temporada 2005/06, en què va enfrontar-se als culers als quarts de la Champions

Koeman torna a Lisboa. Ho fa exactament 15 anys després d’haver estat l’entrenador del Benfica durant una única temporada, la 2005/06, ara com a entrenador del FC Barcelona. Serà, doncs, un duel especial per a l’holandès, que va completar un any amb llums i ombres al capdavant del Benfica.

A la Lliga portuguesa el Benfica va acabar tercer aquella temporada 2005/06, amb 67 punts, lluny dels 79 del Porto i dels 72 de l’Sporting de Portugal, els dos primers classificats. A la Copa l’equip cauria als quarts. A la Champions, en canvi, l’equip va rendir molt millor. A la fase de grups va classificar-se en un grup amb Manchester United, Lille i Vila-real, després eliminaria el Liverpool als vuitens i es trobaria amb el Barça a la ronda de quarts.

Koeman i Simao van comparèixer abans del Benfica-Barça del 2006.
Koeman i Simao van comparèixer abans del Benfica-Barça del 2006.

Els dos duels contra el Barça acabarien amb un 0-0 a Lisboa i un 2-0 al Camp Nou favorable als culers, que mesos més tard acabarien aixecant la seva segona Champions.

Vells coneguts culers

Al Benfica Ronald Koeman va tenir sota les seves ordres els exblaugrana Simao Sabrosa i Geovanni Deiberson, així com d’altres coneguts futbolistes com Nuno Gomes o Georgios Karagounis.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut