Luuk de Jong s'estrena com a golejador

El davanter neerlandès ha marcat contra el Llevant, al Camp Nou, en la jornada 7 de la Lliga

El FC Barcelona ha apuntat a la seva llista de golejadors un nou nom: el de Luuk de Jong. I és el davanter neerlandès ha pogut estrenar-se com a golejador blaugrana aquest diumenge, contra el Llevant al Camp Nou, en la jornada 7 de la Lliga.

Un gol que ha arribat d'hora, concretament al minut 13, i que ha servit per posar el 2-0 (Memphis, de penal, havia obert la llauna al minut 6).

Luuk de Jong, doncs, ha pogut batre Aitor Fernández després de rebre una passada a l'espai de Sergiño Dest i de definir bé davant el porter del Llevant, amb una rematada rasa des de dins l'àrea.

Un gol que, a més, trenca una ratxa negativa de poc més de sis mesos sense veure porteria. Perquè l'últim gol que havia fet De Jong havia estat el 6 de març del 2021, contra l'Elx, quan vestia la samarreta del Sevilla.

Amb el Barça, però, és el quart partit en què té minuts, el tercer com a titular. Des de la seva arribada, havia disputat minuts contra el Bayern, el Granada i el Cadis. I a la quarta, contra el Llevant, ha arribat el gol.

Gols 'Oranje'

Els gols de Luuk de Jong i també de Memphis Depay comporten una estadística curiosa. I és que és el primer cop des de març del 2009, en un Athletic - Reial Madrid a San Mamés, que no marcaven dos jugadors procedents dels Països Baixos en un mateix partit de Lliga. En aquell duel, van anotar Huntelaar i Robben.