Ter Stegen, decisiu davant el Cadis

Ter Stegen, decisiu davant el Cadis

El porter de Mönchengladbach va firmar tres intervencions exitoses per mantenir la porteria a zero per primera vegada aquest curs

Ter Stegen va deixar el seu segell al Nuevo Mirandilla. El porter alemany del FC Barcelona va mostrar fiabilitat sota els tres pals davant els esporàdics atacs del Cadis. D'aquesta manera, la porteria barcelonista es va mantenir a zero per primera vegada aquest curs. 

Negredo i Salvi es van topar contra el mur blaugrana. En el primer cas, un vol sense motor va deixar una de les instantànies del partit amb Mats sostingut en l'aire i refusant la pilota amb el seu guant dret. En el segon, l'aturada no va ser tan plàstica, però també efectiva per negar la diana cadista. Aquesta vegada el peu dret, com si es tractés d'un porter d'handbol, va evitar l'1-0 de l'elenc groc. 

Aquestes dues parades van eclipsar la tercera. No menys important, ja que va ser un blocatge després d'un xut de Chust en els darrers sospirs. Però Ter Stegen va tornar a exhibir reflexos i bona col·locació sota els tres pals. Unes fustes del Nuevo Mirandilla que van presenciar el 100% d'aturades del guardià barcelonista. Tres xuts a porta, tres negacions de gol. 

 

Una actuació decisiva i salvadora que va propiciar la primera porteria a zero del curs per al FC Barcelona. Ter Stegen ja ha deixat el seu segell en aquesta Lliga 2021/22, on també és el tercer porter amb millor percentatge en la passada en l'actual competició regular. L'barcelonista, en la seva vuitena campanya de blaugrana, segueix tenint focus i ampliant el seu catàleg reeixit. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut