La Champions torna al Palau

La Champions torna al Palau

El Barça jugarà el primer partit amb la intenció de confirmar les sensacions de l’inici de temporada

Ja ha arribat el moment i la Champions torna al Palau. Després de guanyar la Final a Quatre de la passada edició a Colònia davant de l’Aalborg danès, la millor competició europea es torna a vestir de gala al recinte blaugrana. 

Els de Carlos Ortega van vèncer la setmana passada a la sempre complicada pista del Flensburg alemany per un resultat de 21-25. En aquest enfrontament, el central croat Luka Cindric va lesionar-se l'espatlla esquerra i va haver de ser operat tot just aterrar a Barcelona, amb la qual cosa es perdrà les properes 6-8 setmanes de competició. 

Amb tres joves del Barça B a la convocatòria

És per això, a més de sumar altres baixes, que l’entrenador culer està comptant molt amb els nois del Barça B. Si dissabte a l’Asobal va jugar amb quatre jugadors del filial culer (Soler, Parera, Palomino i Pujol), a la Champions tornarà a comptar amb tres d’ells per completar la convocatòria dels 16, on repeteixen els tres primers i només estarà absent Albert Pujol. A més de les baixes esmentades, Ortega encara no pot comptar amb Aitor Ariño i Timothey N’Guessan que es recuperen de les seves respectives lesions. 

Ortega: “Té una defensa molt bona i amb un grandíssim contraatac”

No hi ha dubte que el primer partit de Champions a casa és significatiu”, ha destacat Ortega per advertir del rival dels culers. “És un partit més difícil del que la gent es pensa. Crec que el HC Motor és un grandíssim equip que està fent les coses molt bé. Té una defensa molt bona i amb un grandíssim contraatac. No hem de permetre que corrin fàcil perquè si no serà un partit dificilíssim”. 

El fet que a la primera jornada guanyessin el Porto els fa més perillosos. “No tenen res a perdre cap dels equips que visitin el Palau. Jo destacaria dos jugadors com són el lituà Malasinskas, que va jugar a Espanya i que ho fa molt bé al centre en l’atac posicional, i un pivot molt gran que està creixent molt i que és capaç de córrer amunt i avall durant gairebé 60 minuts com és Bokhan”. 

Mem: “Sempre que juguem a casa a la Champions és especial”

Dika Mem va descansar a l’últim partit de Lliga perquè arrossegava unes molèsties al peu però està llest per a aquest partit després de ser un dels jugadors més destacats a la primera jornada de la Champions, on va ser escollit al set ideal de la competició. “Crec que és un molt bon equip. L’any passat el primer partit de Champions va ser allà i ens va costar moltíssim, tot i que a la tornada va ser més fàcil. Però són un bon equip amb capacitat de llançament i serà un partit molt dur”. 

El fet de tornar a jugar al Palau davant dels aficionats culers és sempre important per als jugadors i el francès ha assenyalat que “sempre que juguem a casa a la Champions és especial i crec que la gent té moltes ganes de començar la Champions a casa, que és la competició més maca”. 

Convocatòria del FC Barcelona

Carlos Ortega ha convocat els següents jugadors per afrontar la segona jornada de la Champions: 
Gonzalo Pérez de Vargas (1), Dika Mem (10), Blaz Janc (18), Aleix Gómez (20), Thiagus Petrus (22), Angel Fernández (32), Domen Makuc 35), Haniel Langaro (37), Leo Maciel (40), Melvyn Richardson (66), Ludovic Fàbregas (72), Luis Frade (82), Ali Zein (90), Martí Soler (23), Artur Parera (33) i Juan Palomino (44).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut