Joan Laporta es troba amb les penyes d’Andalusia

Joan Laporta es troba amb les penyes d’Andalusia

El vicepresident Antoni Escudero, el directiu Josep Ignasi Macià i l'assessor esportiu de presidència, Enric Masip, acompanyen el president a Palos de la Frontera

Aprofitant el desplaçament a terres andaluses per disputar dijous el partit contra el Cadis, el president del FC Barcelona, Joan Laporta, acompanyat del vicepresident de l’àrea social Antoni Escudero, el membre de la junta directiva Josep Ignasi Macià i l'assessor esportiu de presidència, Enric Masip, s’ha reunit amb una representació de la Federació de Penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla, i amb membres de diferents penyes d’aquest territori en la seva visita a Palos de la Frontera (Huelva).

Els actes institucionals han començat aquest dimecres 22 de setembre, amb una visita a l’ajuntament de Palos de la Frontera, on l’alcalde de la localitat, Carmelo Romero, ha rebut l’expedició blaugrana. A aquesta visita, a més dels directius blaugranes, ha assistit una nombrosa representació de la Federació de Penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla, encapçalada pel seu president Rafael Pichardo.

A l’ajuntament de Palos de la Frontera, el president Laporta ha signat en el Llibre d'Honor, i ha aprofitat per adreçar unes paraules als assistents i agrair l’hospitalitat amb la que han estat rebuts.

Contacte amb els penyistes

Després dels actes protocol·laris, la comitiva blaugrana, s’ha traslladat a un restaurant de la localitat per continuar intercanviant impressions amb els representants de la Federació de Penyes sobre l’actualitat del Club i el moviment penyístic. A aquest dinar també han assistit Rosendo Romero, membre de la Comissió Social del FC Barcelona, així com Maria Eugenia Limón, presidenta de la Diputació de Huelva i Diego Rodríguez, alcalde de Zalamea la Real.

L’acte més multitudinari de la visita serà el sopar que aquest mateix dimecres efectuaran els representants del Barça amb els dirigents de la Federació de Penyes del territori i representants de diferents penyes andaluses, amb la intenció d’apropar el Club al moviment penyístic i poder atendre les inquietuds d’aquestes entitats.

Laporta amb penyes d'Andalusia (Palos de la Frontera)

Andalusia, una terra blaugrana

Amb 176 penyes repartides per Andalusia, Ceuta i Melilla, aquesta és la zona amb més entitats de les 30 en les que es divideix el mapa del món penyístic. La força del Barça a terres andaluses va començar a principis dels anys 60, moments en els que ser culer fora de Catalunya era molt més complicat. Amb un creixement sostingut durant les dècades dels vuitanta i noranta, el nou mil·lenni ha vist el naixement de gairebé 100 noves penyes blaugranes a la zona, el que dona fe de la bona salut del moviment de penyes a Andalusia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut