Informació de servei

Informació de servei

Un descompte del 30% a la botiga del Camp Nou per als socis i sòcies compromissaris assistents a l’Assemblea

Tots els socis i sòcies compromissaris que assisteixin a l'Assemblea General del FC Barcelona del 23 d’octubre a la carpa de davant el Palau Blaugrana disposaran d'una sèrie de serveis per facilitar la seva comoditat al llarg de la jornada. Tots els socis compromissaris que assisteixin, podran disposar d'una plaça d'aparcament. El Club també els oferirà un descompte del 30% a la botiga Barça del Camp Nou.

Acreditacions

La zona d’acreditacions estarà situada a l'exterior del Palau Blaugrana, on els socis compromissaris s’hi hauran de dirigir a partir de les 13.00 hores per formalitzar la seva inscripció i rebre l'acreditació corresponent.

També una hora abans de la primera convocatòria s’obrirà l’accés a la carpa per facilitar l’entrada esglaonada de tots els socis compromissaris assistents a l'Assemblea General.

Accessos i aparcament 

Els compromissaris que es desplacin en vehicle propi a l’Assemblea disposaran d'una zona per aparcar dins les instal·lacions del Club, i podran utilitzar la seva plaça al llarg de la jornada.

Els assistents a l’Assemblea que arribin a peu a les instal·lacions del FC Barcelona podran accedir a la carpa del Palau Blaugrana a través dels accessos 9 (entrada pel Bulevard) i 15 (entrada per Arístides Maillol).

Descompte del 30% a la Botiga del Camp Nou

Coincidint amb la celebració de l'Assemblea General, la Botiga Megastore Barça del Camp Nou oferirà al llarg de tot el diumenge 17 d'octubre, un 30% de descompte especial a tots els compromissaris acreditats a l'Assemblea, en la compra de qualsevol dels productes que s'ofereixen en aquesta botiga del Camp Nou. Per accedir al descompte caldrà mostrar l’acreditació de soci compromissari.

Refrigeri a la Pista de Gel

A partir de les 13.30 h es servirà un refrigeri a la Pista de Gel per a tots els socis compromissaris assistents a l'Assemblea, que hauran de mostrar la seva acreditació de compromissari per accedir a la zona del refrigeri.

Servei T'Acompanyem

No es permet que els compromissaris vagin acompanyats de persones que no puguin assistir a l’Assemblea. Com és habitual, aquells socis que necessitin ajuda en la seva mobilitat tant a l'exterior com a l'interior del pavelló , tindran a la seva disposició el servei T’Acompanyem, que comptarà amb la col·laboració de voluntaris de la Creu Roja.

Mascareta i protocols de seguretat

Els assistents hauran de fer servir mascareta en tot moment, i hauran de respectar totes les mesures de distanciament i de seguretat requerides pels protocols fixats per les autoritats sanitàries. D’altra banda, en el decurs de la tarda, el Club posarà a disposició dels socis compromissaris ampolles d’aigua i un petit refrigeri a tots aquells que ho desitgin.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut