Lozano rep l’alta i jugarà a Palma
Ofert per

Lozano rep l’alta i jugarà a Palma

El capità tornarà a competir vuit mesos després de trencar-se el lligament encreuat del genoll dret en el partit de setzens de Champions contra el Pristina

Sergio Lozano ha rebut aquest dimarts ’alta mèdica de la lesió al lligament encreuat del genoll dret que l’ha mantingut vuit mesos apartat de les pistes de joc. El capità viatjarà a Palma i tornarà a competir en l’amistós contra Palma Futsal d’aquest dimecres en el IX Memorial Ciutat de Palma (17h, BarçaTV/IB3). 

És una gran notícia per al tècnic Jesús Velasco, que per primera vegada podrà comptar amb els sis jugadors del primer equip que té a la seva disposició en aquesta pretemporada atípica de Mundial: Feixas, Povill, Esquerdinha, Marcenio, Matheus i Lozano. Completaran la convocatòria per al Palma Futsal-Barça els següents jugadors del filial: Àlex Lluch, Dani, Víctor Pérez, Nicolás Marrón i Marc Campàs.

“La recuperació ha anat molt bé”

Sergio Lozano, en declaracions a BarçaTV, ha expressat la seva alegria per tenir l’alta. “La recuperació ha anat molt bé, no hi ha hagut cap contratemps i em sento en plenes condicions per començar a jugar una altra vegada i anar agafant el ritme, amb l’esperança de tornar el més aviat possible al meu millor nivell. Està clar que necessitaré un temps per agafar el ritme, però ho donaré tot per tornar a ser el Lozano de sempre”, ha dit el capità als mitjans del Club.

Sobre el projecte Velasco, Lozano s’ha mostrat optimista. “Ja vaig coincidir amb ell a Caja Segòvia i vaig aprendre molt. Els seus èxits seran els nostres i estic convençut que ens anirà bé perquè sempre he dit que és un dels millors entrenadors de futbol sala, i els millors sempre han d’estar al Barça”, ha dit Lozano.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut