Retorn al Palau

Retorn al Palau

Els blaugranes s’estrenaran aquesta temporada al Palau davant del Viveros Herol Nava

El FC Barcelona tornarà al Palau després de més de tres mesos sense cap partit d’handbol davant dels seus aficionats. Els de Carlos Ortega, es presentaran davant de la seva afició després de vèncer per 21-25 a la primera jornada de la Champions davant del Flensburg. A més, també servirà per oferir als aficionats culers els dos primers títols de la temporada com són la Supercopa d’Espanya i la de Catalunya. 

A la primera jornada de l’Asobal, els blaugranes van emportar-se la primera victòria del campionat al vèncer a BM Logroño La Rioja per un resultat de 22-37 i que l’ha situat a la primera posició de la classificació. Per la seva banda, el conjunt segovià va guanyar per 31-22 al Cangas Morrazo que l’ha col·locat en tercera posició. 

Ortega no podrà comptar amb tres jugadors lesionats com són Aitor Ariño, Timothey N’Guessan i Luka Cindric. En el partit d’ahir, el croat Luka Cindric va lesionar-se a l'espatlla esquerra i serà intervingut en les properes hores. Per la seva banda, Ariño està encarant la darrera part de la seva recuperació mentre que N’Guessan encara s’està recuperant del trencament fibril·lar al bessó. A més, Ortega ha decidit donar descans a Dika Mem i Ludovic Fàbregas que tots dos arrosseguen molèsties físiques. 

Reconeixement als millors de la temporada 2020/21

El xoc servirà per homenatjar als millors jugadors de la temporada passada. D’aquesta manera, abans de l’inici del partit Gonzalo Pérez de Vargas rebrà el trofeu que l’acredita com a millor porter, Dika Mem com a millor lateral dret, Ludovic Fàbregas com a millor pivot, Thiagus Petrus com a millor defensor i Raúl Entrerríos com a millor central i MVP de la Lliga Sacyr Asobal. 

Petrus: “Tenim ganes de jugar davant dels nostres aficionats”

El pivot brasiler Thiagus Petrus ha comentat que “Estem contents per la victòria d’ahir però tristos pel que ha passat amb el Luka però malauradament són coses de l’esport”. Sobre el partit davant del Nava ha assenyalat que “és un rival que no té res a perdre. Ha fet molts canvis respecte l’any passat i han demostrat que a la primera jornada que aquest any estan preparats per estar més amunt que la temporada passada”. Un dels aspectes que ha volgut remarcar és la presència d'aficionats culers donant suport a l’equip “Ahir vam estar a Flensburg i tenien bastant públic al pavelló, Però tornar al Palau malgrat no estigui ple tenim ganes de jugar davant dels nostres aficionats”. 

Convocatòria del FC Barcelona

Carlos Ortega ha convocat els següents jugadors per afrontar la segona jornada de la Lliga Sacyr Asobal: 
Gonzalo Perez de Vargas (1), Blaz Janc (18), Aleix Gómez (20), Thiagus Petrus (22), Angel Fernández (32), Domen Makuc 35), Haniel Langaro (37), Leo Maciel (40), Melvyn Richardson (66), Luis Frade (82), Ali Zein (90), Martí Soler (23), Artur Parera (33), Juan Palomino (44) i Albert Pujol (15)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut