Memphis: “Vull seguir augmentat el meu nivell amb el FC Barcelona”

Memphis: “Vull seguir augmentat el meu nivell amb el FC Barcelona”

El davanter holandès ha comparegut en una trobada amb mitjans asiàtics i s'ha mostrat ambiciós i esperançador per aquesta temporada

“Treball, gols i assistències”. Aquestes són les tres paraules que Memphis ha repetit en una trobada concedida a mitjans asiàtics. De moment, acumula dues dianes i una passada de gol, però el davanter del FC Barcelona espera “portar les meves actuacions amb el Barça a un següent nivell”.

Repassem les declaracions més destacades del culer: 

Els primers passos de blaugrana

“Estic molt content d'haver aterrat a Barcelona, una ciutat molt bonica on vull exhibir el meu talent. És un dels meus llocs preferits i he vingut per guanyar partits i a jugar el més bé possible per a l'equip”

“Des del primer dia que vaig arribar em vaig sentir molt benvingut. El Club m'ha donat molta confiança. El vestidor ha sigut molt amigable i ens respectem tots entre tots; és una de les fortaleses de la plantilla. I la rebuda dels seguidors en el meu primer partit al Camp Nou va ser brutal, un somni fet realitat. Però només va ser el començament, perquè vull aconseguir moltes coses amb el Barça”

“És un honor jugar pel FC Barcelona, ho estic gaudint. Gaudeixo cada dia d'estar en aquest gran club, que té molta història i uns aficionats increïbles. Per fi, jugar al Barça ho significa tot per a mi”

“He començat bé, però he de donar continuïtat al bon joc. És cert, però que encara no he arribat al meu millor nivell. Em sento bé, en forma, per seguir millorant. Vull seguir aportant gols i assistències”

El moment actual

“Òbviament que el resultat contra el Bayern va ser decebedor. Hem d'aprendre de la derrota i hem de remar tots en la mateixa direcció per revertir la situació. Però crec fermament que trobarem la manera de lluitar per tots els títols; som el Barça i vull ajudar el Club a revertir aquesta situació complicada”

“Tenim molts partits per endavant. Els jugadors joves estan preparats per aprofitar les oportunitats. Tenen molta qualitat i, a més, estan entrant molt fort per millorar. I el més important és que gaudeixin en cada partit”

“Volem plantar cara a qualsevol rival. Treballarem i entrenarem dur per competir. De ben segur, que sorprendrem molts. Amb els jugadors que tenim podem desenvolupar un bon futbol”

Una xifra anotadora?

“Vull ensenyar la meva ambició en el camp. Mai tinc números en el meu cap, només em vull assegurar de treballar, marcar molt i repartir moltes assistències. En l'àmbit personal, crec que serà una bona temporada, però també per a l'equip”

MEMPHIS

La figura de Koeman 

“Koeman em coneix molt bé perquè vam coincidir en la selecció holandesa. Tinc confiança en la seva filosofia i en la manera que vol jugar. Sabem en la difícil situació que estem i volem competir al màxim; necessitem estar plegats i treballar durament. Tot l'equip tècnic està preparat per extreure el millor de nosaltres, per donar-nos confiança i treure el millor de nosaltres en cada partit”

“Em sento còmode, tinc un entrenador que em dona molta llibertat i confiança. Ell espera molt de mi i li tornaré la confiança amb treball. Treballo molt bé amb Koeman i tota la plantilla el respecta, perquè és una figura amb molta història”

Algun tatuatge més en forma de títol? 

“Els tatuatges són part del meu cos, de la meva vida i de la meva imatge. Lluitarem per la Lliga i per la Champions, i si ho assolim, veuré si trobo algun espai per tatuar-me els títols; seria bonic”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut