L'Aquàrium ofereix un descompte de 5 € per persona a les famílies blaugrana

L'Aquàrium ofereix un descompte de 5 € per persona a les famílies blaugrana

La promoció és vàlida durant tot l'any 2024 per al titular del carnet de soci i un màxim de 4 familiars que l'acompanyin

L’Aquàrium de Barcelona ofereix als socis del FC Barcelona durant tot el 2024 una excel·lent promoció dirigida exclusivament a les famílies, per poder visitar aquesta instal·lació del Port Vell a un preu molt especial. 

Presentant el carnet de soci del Barça, el titular del carnet i fins a 4 familiars acompanyants (pares o fills) disposaran d’un descompte de 5 € per persona aplicat amb l’IVA inclòs, que presenta els preus següents:

Adults (+ de 16 anys): 20 € (preu oficial a taquilla de 25 €)
Infantils (6 a 15 anys): 13 € (preu oficial a taquilla de 18 €)
Mini (0 a 5 anys): Gratuït   

Taquilla o web de L'Aquàrium

Aquesta promoció únicament serà factible en la compra d’entrades a la taquilla o al web de L’Aquàrium amb codi promocional SOCISFCB.


A més del carnet de soci del FC Barcelona, es podrà demanar també el DNI o document d’identificació de tots els membres de la família.

L'oferta de preu especial per als socis del Barça no serà acumulable amb altres descomptes o promocions que puguin existir, ni tampoc és vàlida per a grups.

Deixa’t sorprendre!

L'Aquàrium de Barcelona és el centre marí lúdic i educatiu més important del món en temàtica mediterrània. Tota una referència d'oci a la ciutat. Un lloc privilegiat per conèixer el fons del mar amb tots els seus habitants passejant pels 66 aquaris mediterranis i tropicals, on conviuen 11.000 exemplars de més de 450 espècies diferents. El més gran i espectacular és l'Oceanari, per on un túnel transparent de més de 80 metres de longitud t’aproparà als diferents tipus de taurons, morenes, peixos guitarra, i moltes altres espècies. L’exposició permanent al Planeta Aqua i Explora! us mostrarà la importància del medi aquàtic al planeta Terra i on els més petits podran descobrir el món del mar mitjançant els sentits. En sortir, trobareu a la vostra disposició diferents serveis com ara cafeteria, botiga, auditori i foto record, entre d'altres.

www.aquariumbcn.com

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut