L'Assemblea de Socis serà el 16 o 17 d'octubre

L'Assemblea de Socis serà el 16 o 17 d'octubre

Es durà a terme a les instal·lacions del Club, coincidint amb la visita del València CF al Camp Nou

La Junta Directiva, reunida en sessió ordinària, a les instal·lacions del Camp Nou, ha pres els acords següents:
 
Aprovació del tancament econòmic 2020/21 i del pressupost 2021/22
 
La Junta Directiva ha aprovat el tancament de l’exercici econòmic de la temporada 2020/21, amb unes pèrdues de 481 milions d’euros. També s’ha aprovat un pressupost d’ingressos d'explotació per a la temporada 2021/22 de 765 milions d’euros.
 
Assemblea General de Socis Compromissaris
 
La Junta Directiva ha acordat celebrar la propera Assemblea General de Socis Compromissaris el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre, a les instal·lacions del Club, coincidint amb la visita del València CF.
 
Presentació pública de la Due Diligence
 
El dimecres 6 d’octubre es presentaran públicament els resultats de la Due Diligence. La presentació serà a càrrec de Ferran Reverter, director general del Club.
 
Constitució de la companyia Barça Produccions SL (Barça Studios)
 
La Junta Directiva ha aprovat la constitució de la companyia Barça Produccions SL, que integrarà l’activitat audiovisual de Barça Studios, i on el 100% de la participació social serà propietat del FC Barcelona.
 
Proposta de reforma estatutària
 
La Junta Directiva ha acordat presentar a la propera Assemblea una proposta de modificació dels Estatuts, amb diferents aspectes, entre els quals, la possibilitat de donar-se d’alta de soci de manera telemàtica i la reducció dels propers mandats de la Junta Directiva a cinc anys.
 
Amb 20 dies d’antelació a la celebració de l’Assemblea, el Club posarà a disposició dels socis tota la informació relativa a la proposta de modificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut