El Barça ja ha vacunat contra la Covid-19 el 99,9% dels seus esportistes professionals i el 92% dels seus treballadors

El Barça ja ha vacunat contra la Covid-19 el 99,9% dels seus esportistes professionals i el 92% dels seus treballadors

El Club és un centre vacunacional que ja ha administrat més de 3.000 dosis i vol contribuir a la campanya per immunitzar contra la malaltia amb una gran consciència social entre tots els seus col·lectius

El FC Barcelona està contribuint a la campanya de vacunació contra la Covid-19, l’eina principal per lluitar contra la pandèmia global del coronavirus i que té com a objectiu arribar a tota la ciutadania amb la finalitat de protegir-la i immunitzar-la contra aquesta malaltia. El Club blaugrana va aconseguir que el Departament de Salut l’autoritzés per ser un centre vacunacional per als seus esportistes i treballadors, i des del 4 juny passat administra dosis de la vacuna a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, de manera que ja ha arribat a vacunar el 99,9% dels seus esportistes professionals (a partir del juvenil), i el 92% dels seus treballadors, amb més de 3.000 dosis administrades, entre primeres i segones vacunes.

El Club ha comptat amb la màxima implicació del seu personal i també de tots els esportistes i staffs tècnics dels equips professionals de futbol, bàsquet, handbol, hoquei patins i futsal, que estan vacunats al 99,9%. La voluntat és continuar vacunant progressivament tots els jugadors del Club, de la Masia i el futbol base, fins als 12 anys (més de 600 esportistes), a mesura que Salut vagi obrint les franges d’edat. El Club també ha iniciat el procés de vacunació amb els seus esportistes dels equips de les seccions amateurs, que són més de 1.500, com ja s’ha fet amb alguns esports, com el rugbi.

mini_FOTO VACUNACIÓ 3

20 punts per sobre de la població catalana

Pel que fa a la resta de treballadors, el percentatge ha arribat ja al 92% amb almenys una vacuna administrada, cosa que representa uns 20 punts per sobre de la ràtio de vacunació de la població catalana. El Club també ha donat la possibilitat de vacunar-se als familiars directes del personal per ajudar a accelerar al màxim la campanya de vacunació. Quan es van començar a administrar vacunes, una bona part dels treballadors de més de 50 anys ja havien rebut les vacunes en altres centres de Salut.

El Club, fidel al seu compromís social, té la intenció de continuar vacunant mentre la campanya estigui oberta i arribar al 100% en tots els àmbits, i continuar contribuint a normalitzar les vacunacions i ser exemple per a la resta de la societat. Cal recordar que el Barça també va cedir durant el mes de maig un espai al Camp Nou com a punt de vacunació per a la població per ampliar els punts d’immunització massiva contra la Covid-19.

mini_FOTO VACUNACIÓ 2

Elena Fort, vicepresidenta institucional del FC Barcelona, ha destacat que “la campanya que el Club va iniciar al juny ha estat un èxit gràcies a la consciència col·lectiva dels treballadors i dels esportistes professionals del moment pandèmic que estem vivint, i la necessitat de vacunar-nos per recuperar els espais de vida laboral i la normalització de la vida social, competitiva i esportiva del Club. Per a nosaltres és un orgull ser probablement el club esportiu del món amb un percentatge més alt de vacunats, i segurament una de les empreses no sanitàries amb una ràtio de vacunats més alts d’Europa. Demostra el compromís del FC Barcelona amb la societat, amb el país i amb el moment que estem vivint, i el missatge que volem donar des del Barça és que la vacunació és fonamental per protegir-nos, i per poder tornar a estar tots a l’Estadi”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut